Accident mortal la Fârtățești

Marți seara, în jurul orei 23.00, pe DJ 677A, pe raza comunei Fârtățești, un pieton a fost accidentat mortal. Victor V., de 60 de ani, mergea pe partea carosabilă în momentul în care a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr.

Șoferul Florin A. (21 de ani) a fugit de la locul faptei, ulterior fiind prins de lucrătorii poliției rutiere. Tânărul nu avea permis de conducere, iar mașina nu era inmatriculată.

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

Actualizare 1: În revenire la ştirea de presă  transmisă ieri cu privire la accidentul rutier soldat cu decesul unui bărbat vă comunicăm următoarele:

În baza materialului probator, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de conducătorul auto de 21 de ani, din comuna Fârtăţeşti.

Acesta se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Actualizare 2: ARESTAT PREVENTIV  PENTRU 30 DE ZILE

În revenire la ştirea de presă  transmisă ieri, cu privire la accidentul rutier soldat cu decesul unui bărbat, vă comunicăm următoarele:

Conducătorul auto de 21 de ani, din comuna Fârtăţeşti, a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au admis propunerea procurorului caz, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *