Mircea Poenaru, reprezentantul Primăriei Râmnicului în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor la CSM Rm. Vâlcea

Fost director al Direcíei Judeţene de sport şi Tineret Vâlcea, Mircea Poenaru a fost numit prin vot, în şedinţa de marţi, 27 septembrie, a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, reprezentatul primăriei în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor clubului ce activează în Liga 2, CSM Râmnicu Vâlcea.

Mircea Poenaru a ai deţinut şi funcţia de manager al Centrului de Copii şi Juniori al CSM-ului. ”Eu m-am axat pentru Consiliul Local, în special pentru că vreau să sprijin clubul şi să organizăm foarte bine lucrurile la Centrul de Copii şi Juniori. Trebuie să ne axăm pe Centru, unde sunt antrenori foarte buni şi să dăm la prima echipă cât mai mulţi copii talentaţi. Îmi doresc o strategie prin care, la echipa mare, să avem cât mai mulţi vâlceni. În viitor, sperăm să atacăm chiar şi promovarea, clubul va avea tot sprijinul meu din postura de consilier local, a declarat Mircea Poenaru.

Primăria Râmnicu Vâlcea este acţionar minoritar la CSM Râmnicu Vâlcea, pachetul majoritar de acţiuni fiind deţinut de Laurenţiu Niţu, unul dintre patronii de la Damila

 

                                                                             (sursa: Liga2.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *