Tribunalul Vâlcea a decis: Remus Borza nu mai este administratorul judiciar al CET Govora

Tribunalului Vâlcea, magistrații au decis ca firma Euro Insol a lui Remus Borza să nu mai dețină calitatea de administrator judiciar pentru CET Govora. Decizia magistraților vine ca urmare a unui apel inițiat de către una dintre părțile creditoare. Instanța a anulat un proces verbal, iar confirmarea lui Remus Borza ca administrator judiciar nu a fost considerată legală!

Magistrații vâlceni au luat această decizie din cauza faptului că, la cea de-a doua Adunare Generală a Creditorilor, desfășurată în data de 28 iulie 2016, nu au fost îndeplinite toate procedurile legale. Deși Borza are la dispoziție o armată de avocați la firma sa, se pare că tocmai o „chichiță” avocățească i-a venit de hac omului care se laudă a fiecare pas cu scoaterea Hidroelectrica din insolvență. În urma verdictului dat astăzi de magistrații vâlceni devine clar faptul că avocatul Borza nu îndeplinește și nici nu a îndeplinit toate procedurile legale pentru a deveni administratorul CET Govora. Ca atare, deciziile pe care le-a trasat până acum în calitate de administrator judiciar al CET Govora nu ar fi tocmai unele acoperite de legile în vigoare.

Printre creditorii care au contestat numirea lui Borza ca administrator judiciar al colosului economiei vâlcene se află SC BICA SRL. Verdictul pe care l-a primit astăzi firma lui Remus Borza poate fi atacat cu apel în termen de 7 zile. Indiferent cum se va fi finaliza această situație, rămâne cert faptul că întreaga situație nu poate decât să afecteze procesul de scoatere a CET-ului din insolvență. Iar autoritățile județene și centrale nu ar trebui să rămână impasibile!

sursa: CURIERUL DE VALCEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *