Cătălina Ponor: Politica este o meserie murdară şi nu doresc să-mi arunc numele într-o astfel de lume

PSD Constanța a crezut că va da lovitura, în momentul în care i-a propus campioanei la gimnastică Cătălina Ponor să candideze pentru un post parlamentar la alegerile din 11 decembrie.

Într-un interviu acordat agenției de presă News.ro, Cătălina Ponor a declarat că ”că politica este o meserie murdară” şi nu doreşte să îşi arunce numele ”într-o astfel de lume”.

”Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri – în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor, vineri, într-un interviu acordat News.ro.

PSD Constanța a comis o gafă destul de mare. Joi, purtătorul de cuvânt al social democraților constănțeni, deputatul Mircea Titus Dobre, afirma că gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe lista filialei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *