Vâlceni pregătiți-vă! Vine Negură….Bunget

Pe 3 octombrie, Negură Bunget, una dintre cele mai cunoscute formații black metal din România și din Europa, va venii pentru prima dată în Râmnicu Vâlcea, unde va concerta în Aby Stage Bar.

Concertul de la Râmnicu Vâlcea este al 11 lea, dintr-o serie de 56 pe care Negură Bunget le va susține în toamna acestui an, în turneul aniversar european.

Formația din Timișoara este compusă din Gabriel Mafa / Negru (tobe / percuții / țambal / tulnic); Tibor Kati – (voce / chitară / clape); Adrian Neagoe / Oq (chitară / voce / clape); Ovidiu Corodan (bas / voce) și Petrică Ionuțescu (instrumente tradiționale).

Negură Bunget se află pentru prima data pe meleagurile vâlcene, în cei 20 de ani de experiență, ceea ce i-a făcut pe rockeri să facă o promisiune râmnicenilor și anume ”nu ne veți uita niciodată”. Astfel, pe șcena din Aby se vor auzi nu doar melodii din noul album ”ZI”, ci și piese mai vechi.

Conform organizatorului, accesul la concert va începe cu ora 19:00, iar în deschidere, începând cu ora 20.00, vor concerta canadienii de la Ossific. Biletul va fi de 20 lei și se va putea achiziționa doar în seara concertului.

Adi STROESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *