Au fost desemnați cei trei judecători ai Tribunalului Vâlcea în Biroul Electoral Județean

În vederea organizării și desfășurării alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, prefectul județului Vâlcea, Radu Renga, informează că activitățile specifice se desfășoară conform calendarului stabilit. Astfel, Biroul electoral de circumscripție nr. 40 Vâlcea s-a completat cu reprezentanții partidelor politice parlamentare în data de 4.10.2016, iar Comisia tehnică județeană pentru alegerile parlamentare s-a reorganizat, ca urmare a schimbării reprezentantului Autorității Electorale Permanente.

De asemenea, s-au finalizat documentațiile pentru achiziția de servicii de tipărire a buletinelor de vot, precum și documentațiile pentru achizițiile de bunuri necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor parlamentare.

Totodată, prin Ordinul de prefect nr. 560 din 3.10.2016, s-au desemnat statisticienii și personalul auxiliar care sprijină Biroul electoral de circumscripție pe întreaga perioadă de activitate. Reprezentantul Guvernului în teritoriu menționează că personalul tehnic auxiliar se va completa cu informaticieni după evaluarea Serviciului de Telecomunicații Speciale Vâlcea.

Prefectul Radu Renga precizează că în vederea atribuirii contractului de achiziție publică pentru imprimarea buletinelor de vot, în data de 6 octombrie 2016 procedura simplificată de achiziție publică va fi lansată în SEAP. Mai mult, în perioada următoare se va stabili necesarul de tipizate prevăzute de lege pentru desfășurarea procesului electoral ce intră în sarcina instituției prefectului.

Componența Biroului electoral de circumscripție nr. 40 Vâlcea este următoarea:

  • Președinte- jud. Stoinea Vasilică
  • Locțiitor- jud. Mateescu Carmen Adeluța
  • Membru- jud. Donțete Daniel
  • Reprezentant AEP- Zăuleț Amza Elena

Programul de lucru al Biroului electoral de circumscripție s-a stabilit în conformitate cu art. 11 din hotărârea nr. 1 din 16.09.2016 a Biroului Electoral Central între orele 10- 17. Sediul Biroului Electoral de Circumscripție este în Rm. Vâlcea, B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 1, la parterul Instituției Prefectului Vâlcea. Telefon: 0250733110, Fax: 0250722120, e-mail: bej40valcea@bec.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *