Alex Pelici a câştigat duelul dintre fostul şi actualul antrenor din Zăvoi: Autogolul lui Mihai Dina a decis victoria Mioveniului (1-0) cu CSM Rm. Vâlcea

Antrenorul Alex Pelici şi câţiva jucători vâlceni get beget sau care au trecut pe la Vâlcea au câştigat disputa de la Mioveni cu CSM Rm. Vâlcea. Fostul căpitan al vâlcenilor, Ionuş Stoica, dar şi ceilalţi jucători care au evoluat în Zăvoi de-a lungul timpului, Eduard Stoica sau Bogdan Vişa, dar şi cu Năstăsie, originar din Prundeni (în timp ce Dani Iancu s-a aflat pe bancă) au luat toate cele trei puncte, dar nu graţie unui gol marcat de ei ci datorită unui autogol semnat de un atacant de la Vâlcea, Mihai Dina. CSM-ul rămâne cu 12 puncte, cade pe locul 12 şi aşteaptă jocul de sâmbătă, de la ora 14,45, din Zăvoi, cu FC Braşov.

Prima ocazie a Vâlcii, în minutul 33

De data aceasta, Florin Costea n-a mai strălucit, astfel că Vâlcea a fost practic inexistentă în unele momente ale jocului. „Cioară” a început în forţă meciul şi a atacat poarta gazdelor în minutele 15 şi 16, fără rezultat pe tabela de marcaj. În minutul 21, Năstăsie a avut prima mare ocazie a meciului, dar portarul Cabuza salvat la gafa proaspătului mire, Pârvulescu. Prima occazie mai clară a Vâlcii a venit în minutul 33, când Stana a bătut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, dar mingea a trecut peste grupul de jucători şi Croitoru a reţinut din 6 metri. golul a venit în minutul 52: Alin Popa bate o lovitură liberă din stânga careului, mingea e reluată imparabil cu capul de la prima bară de Mihai Dina direct în vinclul colţului lung. Cabuz e surprins de propriul coechipier.

Obiectiv:anihilarea lui „Cioară”

De precizat că antrenorul Alex Pelici le-a trasat băieţilor săi o sarcină sigură: să-l oprească pe Florin Costea când acesta încearcă s pătrundă în careul gazdelor, chiar cu preţul unui cartonaş galben. Aşa s-a întâmplat cu Ionuş Stoica (a luiat galben pentru fault la „Cioară” în prima repriză), galben a luat şi Briceanu în minutul 58 pentru acelaşi lucru. Interesant e faptul că în careul gazdelor a avut loc o fază hazlie în minutul 76: Costea scapă în dreapta careului, centrează în faţa porţii, acolo unde Vasile şi Dina se dau cap în cap! În minutul 77, gazdele ratează şansa golului doi: Năstăsie scapă pe contraatac, face faţă atacurilor lui Pîrvulescu şi Munteanu, şi şutează din colţul dreapta al careului puţin pe lângă bara a doua. Însă şi pe final, Vâlcea ratează şansa egalului. Chiar în minutul 90, are loc o fază confuză în careul Mioveniului, mingea e deviată de un argeşean în 8 metri central, acolo de unde Pîrvulescu luftează la rândul său şi trimite mult în dreapta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *