În ultima jumătate a lunii octombrie, DJST Vâlcea este organizator sau coorganizator la opt competiţii sportive ce se vor desfăşura în judeţ

Ultima jumătate a lunii octombrie va fi una plină pentru instituţia condusă de profesorul Bogdan Marinescu (foto), Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vâlcea. Numai puţin de opt competiţii vor avea loc în perioada 14-28 octombrie în diferite localităţi din Vâlcea, competiţii la care DJST va fi parte (organizator sau coorganizator).

La Creţeni, pe 14 octombrie, are loc „Festivalul Creţenilor”, competiţie de sport interjudeţeană cu participarea copiilor cu vârste între 10 şi 15 ani la diferite competiţii. În perioada 14-16 octombrie, la Rm. Vâlcea, în Sala Capela, va avea loc un turneu de volei „Cupa Alutus”, întrecere pentru juniori 1. „Memorialul Constantin Teofilescu” la Atletism (copii, juniori, tineret şi seniri) va avea loc pe 16 octombrie în oraşul natal al celui care a fost marele profesor Costică Teofilescu, Drăgăşani. Tot în memoria altui mare profesr de sport din Vâlcea, Constantin Deaconescu” va avea loc un memorial ce-i poartă numele, la atletism, tot pe 16 octombrie, dar în Zăvoi. Vor fi întreceri atletice la copii şi juniori. În perioada 22 – 23 octombrie este programată etapa interjudeţeană de orientare, la Rm. Vâlcea, întrecere destinată persoanelor cu vârste între 19 şi 70 de ani. pe 23 octombrie, la Galicea are loc întrerea sportivă cu caracter local „Cupa Speranţelor”, cu participarea copiiilor 10 – 15 ani. Vor fi întreceri la fotbal şi atletism. Cu oazia Zilei Armatei, vor avea loc întreceri de fotbal şi atletism, pe 25 octombrie, la Rm. Vâlcea. Paricipanţi vor fi tineri cu vârste între 22 şi 25 ani. În fine, pe 28 octombrie, la Câineni – Grebleşti va avea loc o amplă competiţie de atletism, şah, tenis de masă şi fotbal, „Cupa Boromir”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *