Victor Stănculescu, declasificat din cauza divorţurilor

Organizaţia judeţeană a PNL Vâlcea este varză, cursa internă pentru Parlament a dezbinat partidul în mai multe grupuri şi grupuleţe care habar nu au pe cine vor în Parlament, dar fac scandal împotriva unor contracandidaţi iluzorii. Deocamdată.

Consilierul judeţean Ştefan Prală a făcut o analiză perfectă a situaţiei din partid într-o emisiune TV: „E o nebunie atât de mare încât nu se mai înţelege nimic, dau unii în alţii, îşi sar la gât… Acum nu se mai pune problema să omorâm capra vecinului, s-a trecut de faza asta, acum omorâm vecinul ca să-i luăm locul. Nu se mai ţine cont cât a muncit o persoană pentru organizaţie, ce realizări a avut dacă a făcut ceva bine, e trecut direct pe altă pistă.”.

Întrebat cu cine ar trebui să voteze electoratul vâlcean, Prală a precizat că alegătorul vâlcean ar trebui să voteze un politician dedicat familiei şi oamenilor din judeţ.

„Să-l aleagă pe cel care a făcut ceva pentru ei, nu pe cei care doar vorbesc, că nu-l angajează la teatru. Îl trimit în Parlament să le reprezinte interesele, să muncească pentru oamenii acestui judeţ. Să-l aleagă pe cel care a făcut ceva bun pentru comunitate, pentru locul unde a activat până acum. Să aleagă o persoană responsabilă care are grijă de familia sa, de părinţi, de oamenii de lângă el. Dacă nu are grijă de familia lui cum ar putea cineva să creadă că va avea grijă de el, de cei care i-au dat votul”, a subliniat consilierul PNL, cu trimitere calară la cele două divorţuri ale avocatului Victor Stănculescu, favoritul conducerii liberale în această cursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *