Fostul și actualul președinte al Comisiei Județene de Arbitri, Ion Tudorică și Gheorghe Mosor, câte două meciuri, ca observatori, week-end-ul trecut

Fostul și actualul președinte al Comisiei Județene de Arbitri din cadrul AJF Vâlcea, alături de Gheorghe Pavel și Ion Ancuța sunt observatorii care au avut câte două meciuri ca supervizori, week-end-ul trecut, la meciurile din fotbalul vâlcean.

Tudorică a prins observare și la Superligă

Ion Tudorică, fost șef al arbitrilor, și-a ”tras” două meciuri, ca observator, ambele în Liga a 4-a. Tot două meciuri, dar din Liga a 5-a, a ales, ca observator, actualul șef al arbitrilor vâlceni, Gheorghe Mosor (foto). Pavel Gheorghe a avut, ca observator, un meci la Superligă și unul la Liga a 5-a, iar Gheorghe Ancuța a avut două observări, ambele la Liga a 4-a.

Ceilalți, observare ”la grămadă”

La Superligă au mai avut observare Teodora Stuparu, Nicu Croitoru, Pauluan Păunescu și Eugen Roșu. La meciurile din Liga a 4-a, week-end-ul trecut, au avut observare Ion Iordache, Constantin Popescu, Ion Calapancea, Tache Bolovan, Vasile Niculicioiu, Emil Râmniceanu și Dumitru Nicula. În sfârșit, meciurile din cele două serii ale Ligii a 5-a i-au avut ca observatori pe Ion Costache, Roxana Glăvan, Dan Preoțescu, Cristi Hoarcă, Mircea Cârceag, Dorel Stoica, Constantin Bălteanu, Grigore Tomoiagă și Marcel Opriș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *