Gruparea antrenată de Gabi Mangalagiu a intrat într-o pasă proastă: CS Șirineasa, al treilea eșec consecutiv în Seria a 3-a a Ligii a 3-a

După trei victorii consecutive, în debutul campionatului, CS Șirineasa parcă nu se mai regăsește. Gruparea antrenată de Gabi Mangalagiu a pierdut al treilea meci consecutiv, de data aceasta la principala candidată la promovare din Seria C3, formația SCM Pitești. Poimâine, vineri, 15 octombrie, CS Șirineasa joacă pe teren propriu cu FC Aninoasa (echipă din Dâmbovița), după care miercurea viitoare, în runda intermediară,. CS Șirineeasa va sta. Vineri, 22 octombrie, la Șirineasa vine echipa a doua a clubului Steaua București.

 

Scorul etapei, la Craiova

 

Trupa antrenată de Nicolae Dică a deschis scorul în minutul 38, prin Dorinel Oancea, dar la vestiare s-a intrat cu scorul de 2-0 pentru gazde, după reușita lui Șandru, în minutul 41. Scorul final, 3-0 pentru argeșeni, a fost stabilit de Cotigă, în minutul 60. Scorul etapei a fost la Craiova, unde echipa secundă a clubului din Bănie a învins cu un categoric 6-0 pe CS Podari. Echipele secunde ale cluburilor Concordia Chiajna și CS Mioveni au terminat egal, fără goluri. Tot egal, dar cu câte două reușite marcate de ambele formații, s-a terminat și meciul de la Titu, Urban – Atletic Bradu. Viitoarea adversară a vâlcenilor, FC Aninoasa, a câștigat disputa de acasă cu echipa a doua a clubului de primă ligă, FC Voluntari. Steaua II și/a amânat pentru 25 octombrie meciul cu Sporting Roșiori, pentru că, profitând de întreruperea campionatului în prima ligă, clubul lui Gigi Becali a plecat în cantonament în Turcia.

Rezultatele etapei

Concordia Chiajna 2 – CS Mioveni 2 0-0;

CS U Craiova 2 – CS Podari 6-0;

Urban Titu – Atletic Bradu 2-2;

SCM Pitești – CS Șirineasa 3-0;

FC Aninoasa – FC Voluntari II 1-0;

FCM Alexandria – ACSO Filiași 2-1;

Steaua II – Sporting Roșiori (amânat);

Flacăra Moreni a stat.

Clasament C3:

 1. SCM Pitești 14p;
 2. Atletic Bradu 11p;
 3. FCM Alexandria 10p;
 4. Flacăra Moreni 9p;
 5. FC Aninoasa 9p;
 6. CS Șirineasa 9p;
 7. CSU Craiova 2 7p;
 8. FC Voluntari II 6p;
 9. Urban Titu 6p;
 10. Concordia Chiajna II 6p;
 11. CS Mioveni II 5p;
 12. ASCO Filiași 5p;
 13. Sporting Roșiori 4p (un meci mai puțin);
 14. Steaia București Ii 4p (un meci mai puțin);
 15. CS Podari 4p.

 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *