S-a înființat filiala USR Râmnicu Vâlcea

În data de 02.10.2016 a avut loc Adunarea Generală a Filialei Locale Râmnicu Vâlcea. Membrii fondatori și-au ales 1prin vot președintele – Andrei Ivănescu, un tanăr de 31 de ani din Râmnicu Vâlcea care a terminat Facultatea de Automatică din cadrul Politehnicii București. După terminarea studiilor s-a întors în Râmnicu Vâlcea să lucreze în domeniul IT/ web-design, mai mult Dl. Ivănescu s-a implicat în viața civică prin intermediul proiectului ‘Let’s do it, Romania!’, unde a fost coordonator local. Activitătile lui, seriozitatea și nivelul de implicare i-au atras votul majoritar în conducerea filialei USR Râmnicu Vâlcea. Tot în cadrul Adunării Generale au mai fost aleși în funcțiile de vicepreședinți Daniel Ciucă, Andrei Gheorghiu și Eduard Rădulescu. Conform statului au mai fost înființate Biroul Local din care fac parte președintele, vicepreședinții, Maria Radu, Tiberiu Nicolae și Mihai Durlă; Comisia de Etică formată din Lucian Mîrzoiu, Cătălin Crețu și Andreea Iordache; Cenzor-Irinel Pop.

campanie-strangere

Ca grup, USR Vâlcea este format din oameni tineri cu ocupaţii diverse. Ceea ce ne uneşte este dorinţa de a contribui la schimbare, de a ajuta România să se apropie de standardele europene prin debirocratizarea şi digitalizarea administraţiei, reindustrializarea modernă, sisteme de sănătate si educaţie eficiente.
Momentan obiectivul nostru principal este strângerea de semnături, pentru ca USR să poată participa la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Suntem convinși că sunt mulți vâlceni, care își doresc o revitalizare a clasei politice, iar pentru USR Râmnicu Vâlcea aceasta este o prioritate absolută, de aceea va invităm să va alăturați eforturilor noastre. În acest scop am desfășurat acțiuni în ultimele trei săptămani în diverse zone ale orașului – Ostroveni, Nord și Centru. Avem amplasat un cort în zona Complex Nord unde suntem prezenți în baza unui orar (L-V 17:00-19:00, S-D 12:00-16:00) și asteptăm cetățenii să ne cunoască, să ne propună proiecte și să semneze.
Ne dorim să fim într-o permanență comunicare, motiv pentru care vă punem la dispoziție următoarele modalități de contact:
E-mail: ramnicu.valcea@usr.ro
Telefone: 0749.604.235 – Daniel Ciucă si 0771.441.467 – Lucian Mîrzoiu
Facebook: USR Valcea

adunarea-generala

cort-complex-nord

parerea-ta-conteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *