Casa de Cultură “Dinu Săraru” va fi gata luna viitoare

Sorin Romcescu, primarul comunei Slătioara, cu două mandate la activ și aflat la al treilea, continuă lucrarile pe Ordonanța 28, pentru Situații de Urgență. Este vorba de asfaltarea a 8,5 kilometri de drumuri de interes local și construirea unui pod în satul Rugetu.

Lucrările sunt finalizate în proporție de 70%, pentru care s-au alocat deja fonduri în valoare de 7 milioane de lei. De asemenea, în satul Milostea, se lucrează la 4,1 kilometri de rigole, cheltuielile ajungând la 4 milioane de lei. Un proiect foarte important pe care primarul îl va finaliza în această toamnă, la sfârșitul lunii noiembrie, este reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură ,,Dinu Săraru”.

Alt proiect, pe măsura 7.6, proiect eligibil la AFIR Craiova, se lucrează la consolidara a două poduri în Militariu și Viorești. În urma inundațiilor din această vară, primarul Sorin Romcescu vrea să remedieze calamitățile și, pentru asta, construiește șapte punți.

Documentația este pusă la punct însă, deocamdată, caută sursă de finanțare pentru punți de trei metri pentru autovehicule și de un metru și jumătate pentru pietoni.

Denisa SIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *