Primarul Constantin Liţoiu vrea să extindă reţeaua publică de alimentare cu apă la Zătreni

Un obiectiv extrem de important pentru comunitate, obiectiv pe care primarul reales Constantin Liţoiu nu l-a neglijat, este cel de extindere a reţelei publice de canalizare a comunei din sudul judeţului.

De curând, edilul de la Zătreni a scos la licitaţie lucrările de extindere a acestei reţele, adică o lucrare ce se întinde pe lungimea a 10 km. Banii pentru această investiţie vor veni de la Guvern, proiectul fiind depus la Ministerul Dezvoltării, pe Măsura 7.2.

Extinderea reţelei publice de canalizare vizează satele  Făureşti, Mănicea, Sta­no­miru, Săscioara. Lucrarea se va întinde şi de-a lungul Drumului Naţional 64 B. Un alt obiectiv de interes public pe care primarul Constantin Liţoiu îl are în vizor este construirea a două poduri noi, în satele Mecea şi Cioteşti. Valoarea lucrărilor de construcţie a celor două poduri este de 5,5 miliarde lei vechi. Pe „situaţii de urgenţă”, Liţoiu  a primit bani de la Guvern pentru reabilitarea unui drum care duce la cimitirul comunal. În paralel se încearcă şi refacerea mai multor drumuri care au fost afectate de calamităţi în ultimii trei ani. Este vorba, în total, de 22 de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *