CS Șirineasa bate acasă pe FC Aninoasa și revine pe podiumul Seriei C3

Dacă atacanții nu au mai găsit drumul spre gol, de data aceasta un fundaș cu experiență a fost cel care, cu golul său, a păstrat toate cele trei puncte la Șirineasa după meciul disputat de gruparea antrenată de Gabi Mangalagiu pe teren propriu cui echipa dâmbovițeană FC Aninoasa.

Lary aduce victoria vâlcenilor

Cu un sfert de oră înainte de pauză, Laurențiu Nicolaescu a marcat golul victoriei, 1-0, pentru CS Șirineasa, grupare ce ajunge acum la cota 12 în privința punctelor strânse în cele șapte etape scurse până acum în Seria a 3-a a Ligii a 3-a. Fundaşul vâlcean a reluat imparabil cu capul o centrare perfectă trimisă din corner de Marian Roşianu. Pe lângă golul marcat de Lary Nicolaescu, CS Şirineasa a mai avut şi alte ocazii de a înscrie. Astfel, tânărul Darius Preda putea face 2-0 în finalul primei reprize, pentru ca Răcăreanu să rateze și el șansa de a înscrie în debutul părții secunde. La fel de adevărat e că și dâmbovițenii au avut posibilitatea de a înscrie, dar de fiecare dată defensiva vâlceană a rezolvat situațiile create. Etapa următoare, una intermediară, va fi una de pauză pentru vâlceni, după care vineri, 21 octombrie, la Șirineasa vine echipa a doua a celui mai titrat club de fotbal din România, FC Steaua București, echipă la care joacă și tânărul fotbalist vâlcean (ajuns la gruparea lui Gigi Becali de la Ardealul Cluj), Theodor Botă.

SCM Pitești se distanțează

Dacă liderul seriei, SCM Pitești, a câștigat la scor de neprezentare la Mioveni, surprinde eșecul de pe teren propriu al grupării antrenate de Rică Neaga, Atletic Bradu, cu echipa secundă a clubului de primă ligă, Concordia Chiajna. Într-un alt meci, Steaua Ii a pierdut la Moreni, însă echipa secundă a clubului din Bănie a fost învinsă fără drept de apel la Titu.

 

Rezultatele etapei:

 

CS Mioveni II – SCM Pitești 0-3;

Atletic Bradu – Concordia Chiajna II 0-2;

ACSO Filiași – CS Podari 0-0;

Urban Titu – CSU Craiova II 5-0;

Flacăra Moreni – Steaua București II 3-1;

Sporting Roșiori – FCM Alexandria 2-1;

FC Voluntari II a stat

 

Clasament:

 

 1. SCM Pitești 17p;
 2.  Flacăra Moreni 12p;
 3.  CS Șirineasa 12p;
 4. Atletic Bradu 11p;
 5. FCM alexandria 10p;
 6. Urban titu 9p;
 7. FC Aninoasa 9p;
 8. Concordia Chiajna II 9p;
 9. Sporting Roșiori 7p;
 10.  CS U Craiova II 7p;
 11.  FC Voluntari II 6p;
 12. ASCO Filiași 6p;
 13. CS Mioveni II 5p;
 14. CS Podari 5p;
 15. Steaua București II 4p.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *