Fondurile alocate pentru județul Vâlcea în Programul „Casa Verde Clasic” au fost epuizate

Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea nu mai primește dosare în Programul „Casa Verde Clasic” 2016, întrucât fondurile alocate pentru județul Vâlcea  au fost epuizate.

Conform art. 15, alin. (1) din Ordinul nr. 1817 din 20 septembrie 2016 – Cererile de finanțare pentru Programul ”CASA VERDE” se pot depune la agențiile județene pentru protecția mediului doar în limita bugetului alocat pe fiecare județ. La epuizarea sumei aferente sesiunii alocată județului respectiv nu se mai primesc cereri de finanțare. Această decizie a fost luată în urma ședinței de lucru de la  Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor din data de 12 octombrie 2016.

Pentru informarea beneficiarilor Programului Casa Verde Clasic, Administrația Fondului pentru Mediu publică zilnic pe site-ul propriu  (http://www.afm.ro/casa_verde.php ) situația dosarelor depuse pe fiecare județ. Pentru județul Vâlcea, situația statistică la data de 14.10.2016, indică faptul că au fost depuse 245 de dosare, dintr-un total de 10.458 pe țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *