PNL și USR merg pe mâna lu Cioloș

Duminică seara, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că partidul pe care îl reprezintă,  dar şi USR vor susţine numirea lui Dacian Cioloş ca actual și viitor premier.

”Dacian Cioloş va fi numitor comun al unei formule pe care eu o consider esenţială în acest moment în România pentru schimbarea de care avem nevoie. Şi noi, şi USR vom susţine propunerea de prim-ministru Dacian Cioloş şi cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru. Aşa o văd eu, rămâne să mă contrazică Dacian Cioloş dacă nu e aşa”, a afirmat președintele PNL, Alina Gorghiu, citat de News.ro.

Gorghiu a vorbit şi despre performanţele actualului Cabinet: ”Acest guvern a avut şi lucruri bune, a avut şi stângăcii, însă susţinerea noastră a fost constantă pentru Dacian Cioloş”.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la Digi 24, că în perioada următoare va veni cu o „platformă” de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea să o discute cu partide precum PNL şi USR, dar nu a oferit un răspuns clar dacă doreşte sau nu să rămână premier după alegeri.

Un comentariu la „PNL și USR merg pe mâna lu Cioloș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *