Capii PSD, cu rândul la uşa lui Gutău

Pesediştii vâlceni sunt în şoc. Taman ce au aflat că sunt conduşi de ecologistul Mircia Gutău, nu de fostul deputat Constantin Rădulescu, pentru care şi-au dat şi votul. Social democraţii au supravieţuit pierderii fostului lider Ion Cîlea şi numirii lui Constantin Rădulescu ca urmaş al acestuia, iar acum au aflat că de fapt sunt conduşi de shogunul de la Primăria Râmnicului.

O situaţie extrem de neplăcută, ţinând cont de faptul că în campania de la locale mai toţi strâmbau din nas la ideea nominalizării acestuia drept candidat la Primăria Râm­nicului. Dar viaţa bate filmul şi interesele bat orice. Noua conducere a CJ Vâlcea este subordonată neoficial primarului Mircia Gutău, fapt constatat de toată floarea pesedistă la nominalizarea candidaţilor pentru Parlament. Săptămâna trecută, vineri la ora 12 trecute fix, Lucian Rădulescu, fratele aşa zisului lider al PSD Vâlcea, şi cumnatul din dotare, Ovidiu Popa, proaspăt candidat la un post de deputat, făceau anticameră la uşa primarului. Amândoi crispaţi, amândoi spăşiţi. După câteva ore am aflat şi de ce.

Shogunul i-a informat că Ovidiu Popa trebuie să coboare două trepte pe listă, pentru a da bine la electorat, iar Dumitru Pearcu să zboare de tot, pentru a face loc consilierului său personal  Eugean Neaţă. Luni, la prima oră, noua listă a fost anunţată… neoficial.

Imaginea din anticamera primarului a fost una destul de dezolantă pentru liderii unui partid ce se consideră a fi cel mai puternic din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *