Declarația purtătorului de cuvânt al Guvernului Liviu Iolu privind moțiunea simplă votată în Parlament împotriva ministrului Justiției Raluca Prună

„Premierul Dacian Cioloș a luat notă de moțiunea simplă votată în Parlament împotriva ministrului Justiției, Raluca Prună, precum și de pozițiile exprimate de partidele politice, în contextul acestei perioade de pre-campanie electorală.

Premierul consideră că doamna ministru a fost chemată în Parlament nu pentru ceea ce a făcut sau pentru ceea ce nu a făcut în domeniul pe care îl gestionează, ci pentru ceea ce a spus. Totodată, prim-ministrul consideră că parlamentarii au dorit, prin această moțiune, să își clarifice anumite declarații ale doamnei Prună – făcute într-un context mai larg, legat de investițiile financiare în Justiție – și nu au avut obiecții de fond asupra mandatului sau obiectivelor asumate de ministrul Justiției.

Din acest motiv, premierul consideră că doamna ministru trebuie să își continue activitatea și să gestioneze mai departe portofoliul pe care îl deține.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *