Doi judoca vâlceni s-au „duelat” la finala U13: Andrei Olaru, campion naţional, în dauna fratelui său geamăn, Tudor

Finala Campionatului Naţional de judo Under 13, desfăşurată la Tn. Severin, a consemnat un lucru mai puţin întâlnit. În ultimul act al întrecerii, la categoria +60 kg, s-au întâlnit doi fraţi gemeni, vâlcenii Andrei şi Teodor Olaru. Ambii sportivi sunt legitimaţi la secţia de judo a Clubului Sportiv Chimia, fiind deescoperiţi şi crescuţi de profesorul Ion Luciu. Finala a fost câştigată de Andrei (foto), cel care a devenit astfel campion naţional la această categorie de concurs.

 

De precizat că Teodor, perdantul de acum, câştigase şi el competiţia, în vară, la turneul de la Baia Mare. Cei doi fraţi Olaru au mai fost prezenţi la turneul internaţional de judo de la Tn. Severin, tot în vară, câştigând competiţia la categorii diferite. Andrei Olaru a câştigat la 66 kg, iar fratele lui, Teodor, a câştigat la +73 kg.

 

De precizat că profesorul Ion Luciu are în pregătire o altă sportivă de perspectivă, Cristina Dumitrescu, cea care este vicecampioană naţională la categoria 48 kg. Competiţia a avut loc în vara acestui an, la Baia Mare. Cristina Dumitrescu este şi medaliată cu bronz la aceeaşi categorie (48 kg), la întrecerea ce a avut loc la Tn. Severin.

 

Urmează finala Campionatului Naţional de judo Under 21, la Baia Mare. Profesorul Ion Luciu va deplasa acolo, săptămâna viitoare, sportivii

Ionuţ Luciu (categoria 66 kg),

Răzvan Modoianu (66 kg),

Andrei Tiţa (81 kg)

Adrian Radu (+81 kg).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *