VIDEO! Klaus Iohannis susține căsătoriile între homosexuali

Preşedintele Iohannis a ajuns din nou în cele mai importante publicaţii internaţionale, după ce şi-a exprimat opinia despre demersul celor 3 milioane de români care vor modificarea Constituţiei pentru interzicerea căsătoriilor homosexuale.

În conferinţa de presă de miercuri seara, preşedintele Iohannis a fost întrebat de reporterul stiripesurse.ro despre demersul Coaliţiei pentru Familie. Răspunsul oferit de şeful statului a deranjat susţinătorii modificării Constituţiei, dar a entuziasmat apărătorii comunităţii LGBT. Poziţia preşedintelui a fost preluată de agenţia americană Associated Press, iar de aici mai departe în marile publicaţii internaţionale.

Cotidianul „The Washington Post” titrează „Liderul României face apel la toleranţă faţă de cuplurile de acelaşi sex” şi aminteşte despre demersul Coaliţiei pentru Familie, pe care îl pune în seama unor grupuri apropiate de Biserica Ortodoxă, dar noteză şi că la Curtea Constituţională se judecă un caz de recunoaşte în România a unei căsătorii homosexuale.

2 comentarii la „VIDEO! Klaus Iohannis susține căsătoriile între homosexuali

 • 20 octombrie 2016 la 16:27
  Permalink

  Ii toleram dar nu le permitem sa manjeasca altarul bisericii sa vina cu certificat de casatorie doi sau doua si sa aiba pretentii sa fie si binecuvantati in Bisericile Crestine.In fata lui Dumnezeu este rau si bun,toleranta inseamna sa le dam un deget si ei vor stii sa ne traga de mana.Decizia o sa o vedem,pana acum nu este foarte clara constitutia trebuie scrisa mai clar ,nu dam voie sa se strecoare greseli daca vrem sa progresam sa perpetuam in bine vrem sa ne si inmultim nu sa ne trezim cu legi ca in Norvegia,copiinostrii prin lege sant ai statului si nu-i mai putem educa.Va rog Domnule Presedinte Iohannis Klaus sa intelegeti aici nu e tocmeala ,Dumnezeu nu se v-a lasa sa fie batjocorit de nici o tara si nici o natiune sau cult religios crestin.
  Cu mult respect si consideratie Tobie Isac ALBU

  Răspunde
 • 20 octombrie 2016 la 20:45
  Permalink

  Vreau sa vad si eu citatul in care Presedintele spune ca sustine casatoriile intre homosexuali ? Este evident motivul pentru care nu va semnati articolele, un om onest nu minte cu atata nesimtire , ca un jeg de gazata . Nu mai deschid nici un articol de-al vostru !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *