Alin Croitoru, „campionul” delegărilor, pentru centrali, la meciurile din acest week-end

Trei meciuri vor conduce, în acest week-end, Alin Croitoru (foto). Un meci va fi la Superligă, celelalte două, la Liga a 4-a. Alţi doi centrali vor avea câte două meciuri: Alin Olaru (unul la Superligă şi unul la Liga a 4-a) şi Daniel Demetrescu (unul la Superligă şi unul la Liga a 4-a). De precizat că, în sfârşit, centralul cu experienţă, Claudiu Tomoiagă a primit un meci la Superligă (CS Mădulari – Cozia). La Superligă va mai avea „treabă” arbitrul divizionar Cătălin Buşi (FC P. Otăsău – Minerul Costeşti).

„Centralii” la Superligă

Meciurile din cele două serii ale Ligii a 4-a îi va avea la centru pe Claudiu Andrei Mosor, Nicolae Dobrică, Mihai Iulian, Radu Alexandru, Iuliana Demetrescu, Sebastian Lăstun şi Alin Colţa, iar meciurile din Liga a 5-a vor fi conduse de  Mihai Croitoru, Iulian Truşcă, Marius Dincă, Mădălin Dincă, Petre Răzvan Mosor, Marian Truţă şi Daniel Florescu.

Surorile Mazilu, din nou împreună la un meci

Opt fete vor fi, wee-end-ul acesta, arbitru asistent la meciurile din week-end. Simina Sima va avea un meci la Superligă, Ramona Bălteanu, un meci la Superligă şi unul la Liga a 4-a, Roxana Mazilu şi  Mădălina Mazilu – ambele câte un meci la Superligă, în timp ce Ramona Dobrică, Denisa Popescu, Nadia Ducu, Roxana Olaru şi Alisa Neaţă vor avea, fiecare, câte un meci la Liga a 5-a. La meciurile din Superligă vor mai fi, la linie, Silviu Costache, Bogdan Iordache ( şi un meci şi la Liga a 5-a), Vlăduţ Hoanţă (şi un meci şi la Liga a 5-a) şi Alexandru Gheţu (şi un meci şi la Liga a 4-a)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *