Comisarul Ioniță ”demisionează”?!

Tribunalul Argeș a dat în acestă dimineață o soluție favorabilă firmei de transport în comun MatDan, reprezentată de administratorul Dan Matei.

Firma MatDan a atacat în instanță decizia Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Teritorial Nr. 7, prin care i s-a suspendat licența de transport în comun.

”Astăzi s-a soluționat cauza prin care ICTR Alexandria ne comunicase că ni s-a suspendat licența pe baza unui proces verbal încheiat în data de 7 august. Acțiunea noastră a fost admisă de Tribunalul Argeș, iar pe acestă cale vreau să le spun călătorilor noștri că pot sta liniștiți, că vom circula normal și tot odată le mulțumim pentru susținere”, a declarat Dan Matei.

Tot odată, Dan Matei i-a cerut, din nou, demisia șefului Serviciului Poliției Rutiere Vâlcea, Florian Ioniță.

”Pe acestă cale vreau să-i cer domnului Florian Ioniță demisia. Dacă până săptămâna viitoare nu va demisiona eu, împreună cu angajații și cu mai mulți călători care ne susțin, vom protesta în fața Prefecturii Vâlcea”, a completat administratorul firmei MatDan.

3 comentarii la „Comisarul Ioniță ”demisionează”?!

 • 23 octombrie 2016 la 19:01
  Permalink

  nu are de ce sa demisioneze. transportul efectuat de aceasta firma este jalnic. as vrea sa cred ca nu scrieti pentru bani.istoria transportului efectuat de aceasta firma VORBESTE. inca avem memorie. lasati mizeria sa dispara.

  Răspunde
 • 26 octombrie 2016 la 5:21
  Permalink

  Ca sa il citam pe Dan Matei „nu mor caii (Florian Ionita) cand vor cainii (Dan Matei)”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *