Cu o dublă a atacantului craiovean Mihai Dina, ”municipalii” și-au învins fostul antrenor, Erik Lincar, la scor de neprezentare

La prima revenire în Zăvoi de la plecarea sa de la echipă, acum în calitate de adversar, Erik Lincar a fost învins categoric de gruparea vâlceană. Luceafărul Oradea, echipa antrenată de fostul mijlocaș stelist, grupare ce runda trecută câștigase acasă, 2-0, cu o pretendentă la promovare, Chindia Târgoviște, a pierdut acum la Vâlcea la scor de neprezentare: 3-0. A fost prima dublă reușită de craioveanul Mihai Dina (foto, alături de Florin Costea) de când a semnat pentru formația vâlceană.

 

Gol și pentru Ceapă

 

Tânărul atacant, venit în iarnă de la divizionara C, CS Șirineasa, Ceapă a deschis seria golurilor, în Zăvoi. În minutul 24, aceasta a primit o centrare de pe stânga și a șutat din prima și l-a învins pe experimentatul Pap. Până la pauză scorul s-a mai modificat o dată. Marcator, Dina, cel care, în minutul 27 a trimis mingea cu capul în plasa porții orădene, după un corner de pe dreapa. Cu 7 minute înainte de final, același Dina stabilește scorul final. Acesta este omul potrivit la locul potrivit. Craioveanul profită de faptul că Pap a respins în față un șut – centrare expediat de Marian și a trimis mingea în poartă din 3 metri.

 

Șoimii Pâncota, o nouă umilință

 

Ajunși la Suceava cu mașinile personale, după ce abia s-au strâns 10, jucătorii de la Șoimii Pâncota au mai ”bifat” o umilință. Au luat 14 în orașul care așteaptă, în Cupă, pe Steaua. CSM-ul, cu 16 puncte, împarte acum, locurile 10-14 cu alte trei formații cu același număr de puncte: Luceafărul Oradea, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila. Formația antrenată de Gerry Gane va juca în week-end la Afumați, după care în Zăvoi vine o nou-promovată, Sepsi Sf. Gheorghe.

 

Rezultatele etapei:

 

CSM Rm. Vâlcea – Luceafărul Oradea 3-0

Dacia Unirea Brăila – FC Brașov 1-0

Foresta Suceava – Șoimii Pâncota 14-0

Metalul Reșița – CS Mioveni 0-0

ACS Berceni – Sepsi Sf. Gheorghe 0-1

CS Balotești – Juventus București 0-2

Unirea Târlunbeni – Academica Clinceni 2-2

UTA – Dunărea Călărași 1-0

ASU Poli Timișoara – Olimpia Satu Mare 1-1

Chindia Târgoviște – CS Afumați – se joacă duminică

 

Clasament:

 

 1. Juventus București 31p
 2. FC Brașov 28p
 3. Foresta Suceava 25p
 4. Chindia Târgoviște 24p (un joc mai puțin)
 5. CS Mioveni 24p
 6. Olipia Satu Mare 23p
 7. Sepsi Sf. Gheorghe 22p
 8. CS Afumați 20p (un joc mai puțin)
 9. UTA 20p
 10. CSM Rm. Vâlcea 16p
 11. Luceafărul Oradea 16p
 12. Dunărea Călărași 16p
 13. Dacia Unirea Brăila 16p
 14. Academica Clinceni 15p
 15. CS Balotești 13p
 16. Unirea Târlungeni 13p
 17. Metalul Reșița 9p
 18. ASU Poli Timișoara 8p
 19. ACS Berceni 1p
 20. Șoimii Pâncota 1p.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *