Cu șase jucători de la echipa mare în teren, Steaua II a câștigat (4-1) la Șirineasa, cu formația antrenată de Gabi Mangalagiu

Cine se gândea la așa ceva cu câțiva ani în urmă. Cea mai iubită echipă de fotbal din România, echipa cu cel mai impresionant palmares din fotbalul românesc și-a trimis echipa a doua la Șirineasa pentru meciul de campionat. Steaua 2 a avut, în meciul disputat în comuna vâlceană, numai puțin de șase jucătoiri care se regăsesc și în lotul echipei mari. Printre aceștia, au jucat la Șirineasa, Mitrea – foto – (trimis la echipa a doua după prestația lamentabilă din meciul pierdut de gruparea lui Gigi Becali în Liga 1, pe Național Arena, cu Gaz Metan), dar și Man, Chitoșcă, Vîlceanu, Onțel, Enceanu sau vâlceanul Botă, jucător crescut de Viorel Ciofâcă.

 

Fără Ilie Mușuroia, cu probleme medicale, jucător cu experiență, apărarea echipei lui Gabi Mangalagiu a părut copleșită de numele adversarului și a primit, în două minute, două goluri. Au marcat Vâlceanu, în minutul 26, și Onțel, în minutul 28. Imediat după pauză, echipa bucureșteană a făcut 3-0, gol Onțel, după care a ”redus motoarele”, dând astfel posibilitatea gazdelor să iasă la joc. Și acest lucru s-a văzut, în dese rânduri vâlcenii au atacat poarta bucureștenilor, în special prin Răcăreanu. Cu un sfert de oră înainte de final, Mitrea a greșit din nou, a fost păcălit de tânărul Horumbă, care a înmscris la colțul scurt. Același jucător (ajuns la Steaua împrumut de la Ascoli) a făcut henț în careu în minutul 89. A executat același Horumbă, dar mingea a lovcit transversala după care a fost reținută de Poiană. Acesta a declanțat contraatacul, care s-a soldat cu golul 4 marcat de Vîlceanu. S-a terminat 4-1 pentru Steaua 2 și CS Șirineasa, cu 12 puncte, cade pe locul 5 în clasamentul Seriei C3. Etapa viitoare, formația vâlceană joacă la Alexandria, cu FCM.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *