În campionatul organizat de AJF Vâlcea, juniorii U13 de la ISport şi Hidro 2 au terminat la egalitate, 2-2

În campionatul județean de fotbal, juniori Under 13, runda disputată wee-end-ul trecut a programat un meci extrem de echilibrat între ISport (grupare antrenată de Bogdan Mihalache și Andrei Neagoe) și CS Hidro 2 Rm. Vâlcea (antrenor Dan Zguroiu). Dovadă că meciul a fost echilibrat o arată şi scorul înregistrat la final, 2-2.

De precizat că Isport este un club desprins recent din CS Hidro şi deşi campionatul este dedicat copiilor născuţi 2004, ISport a înscris în competiţie copii cu doi ani mai mici, adică născuţi 2006 pentru ca aceştia să capete încredere pe viitor.

În acest meci au marcat, pentru ISport, Mutu Mario (o dublă), iar pentru CS Hidro 2 Rm.Valcea, Marian Georgescu şi un autogol. „Faptul că participăm în campionatul organizat de AJF Vâlcea e un lucru bun si pe viitor acest lucru le va prinde bine jucatorilor noştri”, a declarat antrenorul Bogdan Mihalache.

Mai trebuie menționat faptul că echipa ISport Rm.Valcea va participa la un puternic turneu, Sparta Winter Cup în perioada 16 -18 decembrie la București unde mici fotbaliștii doresc să facă din nou o figură frumoasă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *