Vâlcenii semnalează abuzurile Poliției Rutiere

Constantin Stanciu, din localitatea Nicolae Bălcescu, a venit la adresa publicației Info Puls pentru a semnaliza un abuz al unui echipaj al Poliției Rutiere Vâlcea.

Constantin Stanciu ne-a declarat că în data de 20 octombrie, în jurul orei 12.00, că un echipaj al poliției rutiere l-a oprit pe raza localității Stupărei și l-a amendat, fără explicații, pentru ”lipsa autorizații taxi valabile”, adică pentru ”taximetrie la negru”.

Chiar dacă nu au avut o dovadă ”palpabilă”, după declarație lui Constantin Staiciu, agentul de poliției Gheorghe Alin Ursei ”mi-a desfăcut pe loc plăcuțele de înmatriculare și mi-a dat o amendă de o mie lei”.

Răspuns de polițist: Lasă că o să vezi tu de ce te-am oprit

”Pe 20 octombrie mă îndreptam dinspre Râmnicu Vâlcea spre casă. Un echipaj al poliției rutiere, după ce a mers o perioadă în urma mea, m-a depășit ca apoi să mă oprească în zona localității Stupărei. După ce l-am întrebat pe domnul agent ce am greșit în trafic, răspunsul a fost: că o să văd eu de ce m-a oprit. După ce mi s-a completat procesul verbal și după ce agentul Gheorghe Alin Ursei mi-a scos plăcuțele de înmatriculare cu o șurubelniță, am aflat că fac taximetrie la negru în formă continuă, deși eu am fost plecat și din județul Vâlcea și din țară aproape un an”, a declarat Constantin Stanciu.

Pentru a dovedii că el are dreptate, agentul Ursei a legitimat și chiar a amenințat celelalte persoane care se mai aflau în mașină, conform spuselor lui Stanciu.

”În mașina condusă de mine se mai aflau și alte persoane de la mine din localitate, printre care o femeie care face dializă și un vecin care venise de la examenul pentru permis. Nu le-am luat bani, ci m-am oferit să le ajut deoarece îi cunoșteam și doream să-i ajut. Agentul Ursei a legitimat persoanele respective și le-a pus să declare că le-am cerut bani pentru transport. Deoarece acestea au refuzat, polițistul le-a amendat pe toate pentru lipsa purtării centurii de siguranță”, a completat Constantin Stanciu.

Conform declarației cetățeanului, agentul Gheorghe Alin Ursei se pare că este nepotul administratorului unei firme de transport în comun și care are legături cu comisarul Florian Ioniță.

”Domnul comandant al Poliției Rutiere Vâlcea, Florian Ioniță acționează la cererea patronului firmei Auto Narci, care împreună cu nepotul acestuia Gheorghe Alin Ursei și împreună cu alți polițiști acționează împotriva oamenilor”, a concluzionează Constantin Stanciu.

1 2 3 proces

2 comentarii la „Vâlcenii semnalează abuzurile Poliției Rutiere

 • 24 octombrie 2016 la 14:16
  Permalink

  Felicitari politiei ca se implica in combaterea pirateriei in transporturi.

  Răspunde
 • 28 octombrie 2016 la 8:44
  Permalink

  Vâlcenii semnalizează abuzurile Poliției Rutiere

  Semnalizeaza sau semnaleaza??

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *