Karateka de la Chimia au câştigat 9 medalii la ELITE OPEN KARATE CHAMPIONSHIP LONDON, în Anglia

Zilele trecute, în Marea Britanie, la Londra, a avut loc o competiție internațională de karate, ELITE OPEN KARATE CHAMPIONSHIP LONDON. La întrecere au participat 16 sportivi de la C.S. Chimia Rm.Vâlcea, însoțiți de antrenorul emerit Paul Dinu. Sportivii vâlceni au reuşit să îşi adjudece numai puţin de 9 medalii, din care 1 de aur, 3 de argint şi 5 de bronz, prin următorii sportivi:

 

LOCUL I – DINU PAUL – Kata Individual;

LOCUL II – ISPAS IRMA – Kumite Indv. – 40 Kg. 12-13 ani;

LOCUL II – KUMITE ECHIPE FEMININ (Ispas Irma, Ghimiș Clara, Alexandrescu Alexia, Floarea Daniela și Bogoslov Ștefania), 13-15 ani;

LOCUL II – KATA PERECHI MASCULIN (Enescu Ștefan și Toma Andrei), 10 – 12 ani;

LOCUL III – PIROTEALĂ VLAD – Kumite Indv. – 45 Kg., 12-13 ani;

LOCUL III – ALEXANDRESCU ALEXIA – Kumite Indv. – 40 Kg., 12-13 ani;

LOCUL III – FLOAREA DANIELA – Kumite Indv. +35 kg., 10-11 ani;

LOCUL III – PĂUN ȘTEFANIA – Kumite Indv. -35 kg. copii 10-11 ani;

LOCUL III – KUMITE ECHIPE MASCULIN (Ghimiș Cristian, Piroteală Vlad, Mitrea Raul, Văcaru Eduard și Cățea Rareș), 13-15 ani.

 

„Sunt multumit de prestatia elevilor mei, aflati la prima participare internationala. În afară de sportivii mai sus mentionati, care au luat medalii, au mai participat si sportivii Mario Tanase şi Denis Stanciu, care deşi au avut o prestatie bună nu au reuşit să urce pe podium. Îi felicit pe toţi, pentru rezultate şi le mulţumesc părinţilor pentru sprijin”, a declarat, la revenirea în ţară, antrenorul emerit Paul Dinu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *