Stroeşti, Triunghiul Bermudelor al Vâlcii

În comuna Stroeşti se petrec evenimente dubioase,  încât s-ar putea face chiar un film SF! Comuna are multe probleme care implică cetăţenii, autorităţile locale şi chiar necunoscuţi din alte părţi, care îşi cam fac de cap prin comună.

În urmă cu un an, un cetăţean din comună, pe numele său Velcu Barbu, în vârstă de 67 de ani, a fost bătut chiar în faţa porţii din faţa casei în care locuia de către un individ pe care nu-l cunoşte nici el şi care nici nu a mai fost văzut până atunci prin comună.  Bătăuşul  a găsit un pretext ca să-l scoată pe bătrân din curte, inventând că vecinul său nu răspunde la telefon şi l-a agresat fizic până i-a rupt piciorul, iar făptaşul nu a fost identificat şi pedepsit nici până în ziua de azi.

Din spusele victimei, Poliţia din comună îl acoperă pe făptaş, asta pentru că maşina agresorului a fost parcată chiar lângă postul de Poliţie, dar nimeni nu a văzut nimic. Camerele de supraveghere funcţionau,  dar s-au oprit dintr-o dată, iar problemele se ţin lanţ: alt locuitor al comunei, Mogoşan Constantin, a moştenit o pădure, însă i-a fost luată şi tăiată chiar de poliţistul din comună, după cum spune el, cu acte false.

Acum, păgubitul îşi cere dreptul în instanţă.  Cei doi bărbaţi din comuna Stroeşti  au venit acum câteva zile în audienţă la Instituţia  prefectului  din Vâlcea, programaţi, ca să-şi rezolve problemele, dar cum prefectul Radu Renga nu se afla în instituţie, au plecat aşa cum au venit. Poate cazurile se vor rezolva, în câţiva ani…

Denisa SIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *