Dorel Jurcan: PRU reprezintă interesele tuturor românilor

Organizaţia Judeţeană a Partidului România Unită Vâlcea a depus în acestă dimineață, la Biroul Electoral Județean, listele cu candidații la alegerile parlamentare, ce vor avea loc pe 11 decembrie.

Obiectivele majorea ale PRU sunt obținerea unui scor de 13%, la nivel local și de 8-9% la nivel național, iar cel de al doilea obiectiv, dar cel mai important, este acela de a reprezenta cu ”fruntea sus” interesele tuturor românilor, atât din țară, cât și din străinătate.

Florin Brăgău, președintele PRU Vâlcea și candidat la Camera Deputaților a declarat că partidul din care face parte reprezintă interesele românilor, iar oamenii pe care îi promovează au ca atuu că sunt curați, cu experiență profesională și politică și curajoși.

„Majoritatea românilor vor să fie uniți. Vreau să asigur electoratul că oamenii pe care îi promovăm sunt sunt curați, cu experiență profesională și politică, dar mai ales sunt oameni curajoși, care nu se tem să se lupte cu sistemul actual pentru a promova valorile naționale și să lupte pentru interesele românilor. Candidații PRU Vâlcea mai au un mare atuu și anume că sunt vâlceni.

Cu sprijinul vâlcenilor și al românilor sigur vom intra cu fruntea sus în Parlament, alături de domnul deputat Dorel Jurcan și de domnul senator Sorin Predescu.

Obiectivul nostru este obținerea unui procent de 13 % la nivelul județului Vâlcea și între 7-9% la nivel național”, a declarat Florin Brăgău.

14875424_275431629524095_865170672_n

Dorel Jurcan este omul care deschide lista candidaților PRU Vâlcea la Camera Deputaților. Jurcan este optimist și a declarat că PRU va intra în Parlamentul României, deoarece cetățenii sunt ”nemulțumiți de actuala clasă politică și vor schimbarea”.

”Am acceptat și am îmbrățișat obiectivele Partidului România Unită pentru că sunt obiective reale, credibile și necesare pentru actualul statut al României ca țară membră a UE. Însă, înainte de a fi europeni, suntem români și trebuie să-i sprijinim toți românii, indiferent unde s-ar afla ei, în țară sau în strainătate.

România are nevoie, în acest moment, ca în Parlament să existe și un partid care să reperezinte cu adevărat intersele tuturor românilor.

În Vâlcea, dar și în întreaga Românie sunt foarte mulți cetățeni care sunt nemulțumiți de marea parte a actualei clase politice. Recunosc că la alegerile prezidențiale l-am votat pe Klaus Iohannis în speranța că lucrurile se vor schimba, dar acum, după atâta timp, nici măcar speranțe nu mai am. În situația aceasta sunt mulți români, printre care și vâlceni, iar cu ajutorul lor sperăm să trimitem în parlament oameni care nu au avut legături cu comunismul, care nu sunt corupți și oameni care văd interesul național mai presus decât oricare alt interes personal”, a declarat Dorel Jurcan.

La Senat, lista candidaților PRU Vâlcea este deschisă de Gabriel Sorin Petrescu, care este, secondat de Amelia Anișoara Buga, Constantina Diaconu și Marinela Danielescu.

La Camera Deputaților, lista PRU Vâlcea este compusă din economistul Dorel Jurcan, economistul Florin Brăgău, Ion Cătălin Beu, Aurora Loredana Oncete, Adrian Constantin Ionescu, Emilian Daniel Voicilă, Lucian Marian Pupăză, Elena Liliana Tănase.

Adi STROESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *