Nicușor Dan îi jignește pe români

Politicienii au început campania electorală pentru alegerile din 11 decembrie. La doar o săptămână după ce a folosit imaginea lui Fuego într-un mod jignitor, Nicușor Dan recidivează. De data aceasta președintele USR a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care a jignit grav românii.

„Avem o alegere între o teleormanizare a României și o Românie modernă, europeană. Avem alegerea între sărăcie și un drum către prosperitate și normalitate în România”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Politicianul a împrumutat limbajul agresiv și suburban pe care l-a blamat de atâtea ori. Nicușor Dan a etichetat locuitorii României, a insultat locuitorii din Teleorman în scop electoral. Se poate spune că este o invitație la ură.

Cum era de așteptat, reacțiile dure nu au întârziat să apară: „Și acolo sunt români ca și dumneavoastră. Dacă puneți etichete stupide, să nu vă mirați de lipsa de solidaritate a populației, de împărțirea țării în noi și voi, de lipsa de empatie pentru cei defavorizați. Sau poate asta vă doriți, minoritatea elitelor contra majoritatea amărâților fără șanse”, a fost unul dintre mesaje. „Dar nu puteați sa scrieți ca alegerea este intre o Românie corupta și săracă și o Românie modernă, europeană? Nu scăpăm de obiceiul asta de a face referiri defăimătoare la anumite zone geografice, minorități, categorii sociale etc.? Astfel de comparații nu vor conduce către o Românie modernă, europeană!”, a fost un alt mesaj. „Pe bune: Fuego, Teleorman și alte etichete nu o să ducă la nimic bun. Faptul că îi facem pe unii „ratați” nu o să ajute cu nimic”, a scris un alt internaut.

„S-ar putea ca teleormanenii să fie ușor jigniți; nu sunteți la prima „discriminare” de acest fel: nu demult aveați ceva cu cei care ascultă un anume fel de muzică.. Întrebarea mea ar fi: cum se împăca acest gen de mesaje, care nu sunt în sensul coeziunii sociale, cu spiritul platformei candidatului Dvs pentru funcția de prim ministru?”, a scris altcineva.

5 comentarii la „Nicușor Dan îi jignește pe români

 • 27 octombrie 2016 la 12:48
  Permalink

  …….NICUSOR DAN….NICUSORU LU MAMA…..PUIUTU LU PUTIN…….TU INCA NU ESTI PREGATIT SA IESI IN PUBLIC…IN PUBLIC POTI SA IESI DACA AI ABSOLVIT MACAR INVATAMINTUL PRIMAR DE 8 CLASE,MAMICA…..IA-O DE MINA SI PE CLODITA ARMAND SI MERGETI AMINDOI LA PUTIN SA VA DEA ALTA MISIUNE CA ASTA E PREA GREA PTR VOI……SA PUI IN FUNCTIUNE UN PARTID DE UNICA FOLOSINTA PTR ALEGERILE ASTEA DUPA CARE PUTIN SA-L ARUNCE CA PE UN BIC DE RAS…NU E SIMPLU MAMI….ASTA E LUCRU MARE….!!!

  Răspunde
 • 27 octombrie 2016 la 13:16
  Permalink

  Adica? Teleormanenii sunt cum, domnule Nicusor Dan?

  Răspunde
  • 27 octombrie 2016 la 15:46
   Permalink

   cititi, culti, mersi la librariile judetului pentru ridicarea intelectului… ups !! stai ca in Teleorman nu exista librarii… !!!!!!!!!!!!!

   Răspunde
 • 28 octombrie 2016 la 8:04
  Permalink

  un ridicol periculos pentru natie…individul este TOXIC…

  Răspunde
 • 28 octombrie 2016 la 21:19
  Permalink

  Incearcati sa ganditi, daca inca nu ati primit bani de la PSD. Mergeti prin Alexandria si discutati cu oamenii . O sa afla
  ti ce inseamna teleormanizare. Oameni saraci , needucati, suparati . Asta doriti pentru
  Romania ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *