CS Șirineasa a pierdut la Alexandria (0-2) și a căzut pe locul 11 în Seria C3

Cu câte un gol primit în ambele reprize, CS Șirineasa a pierdut disputa din runda a 10-a a Seriei C3, la Alexandria, 0-2 cu FCM. Eșecul vâlcenilor în sudul țării, coroborat cu celelalte rezultate, îi trimite pe băieții lui Gabi Mangalagiu (foto) pe locul 11, însă între locul 3, ocupat acum de Flacăra Moreni, și locul pe care se află vâlcenii e o distanță de…două puncte.

 

Steaua II câștigă în urma unui autogol

 

Precup, în minutul 36 și Popescu, cu cinci minute înainte de final, au fost cei care, cu golurire reușite, au păstrat toate cele trei puncte la Alexandria. Cu toate golurile marcate în prima repriză, SCM Pitești a câștigat greu meciul de acasă cu echipa a doua a clubului de primă ligă, Concordia Chiajna. Fotescu (cu gol marcat din penalti) a decis victoria celor de la Filiași, acasă, cu Flacăra Moreni. La Aninoasa, după înfrângerea din runda trecută, de la Șirineasa, dâmbovițenii au făcut scor (4-0) cu Urban Titu. Autogolul lui Trașcă, din minutul 68, a decis victoria echipei a doua a clubului lui Gigi Becali pe teren propriu cu CS Mioveni 2. Ultima clasată din serie, CS Podari, adversara vâlcenilor din etapa viitoare, a pierdut acasă disputa cu FC Voluntari 2, iar juniorii clubului CSU Craiova au plecat fără puncte de la Roșiori. În fine, fără Rică Neaga, plecat manager sportiv la echipa de primă ligă, ASC Poli Timișoara, Atletic Bradu a stat.

Rezultatele etapei:

SCM Pitești – Concordia Chiajna II 2-1; ACSO Filiași – Flacăra Moreni 1-0; FC Aninoasa – Urban Titu 4-0; Steaua București II – CS Mioveni 1-0; FCM Alexandria – CS Șirineasa 2-0; CS Podari – FC Voluntari II 1-2; Sporting Roșiori – CSU Craiova II 1-0; Atletic Bradu a stat.

Clasament:

1.SCM Pitești 26p;

2. Sporting Roșiori 17p;

3. Flacăra Moreni 14p;

4. FC Aninoasa 14p;

5. steaua București 2 14p;

6. FCM Alexandria 14p;

7. FC Voluntari II 12p;

8. Atletic Bradu 12p;

9. ACSO Filiași 12p;

10. Concordia Chiajna II 12p;

11. CS Șirineasa 12p;

12. CSU Craiova II 10p;

13. Urban Titu 9p;

14. CS Mioveni II 6p;

15. CS Podari 6p.

 

Etapa viitoare:

 

CSU Craiova 2 – SCM Pitești;

Concordia Chiajna 2 – FC Aninoasa;

Atletic Bradu – FC Steaua București 2;

CS Mioveni 2 – FCM Alexandria;

CS Șirineasa – CS Podari;

FC Voluntari 2 – ACSO Filiași;

Flacăra Moreni – Sporting Roșiori;

Urban Titu stă

 

 

Un comentariu la „CS Șirineasa a pierdut la Alexandria (0-2) și a căzut pe locul 11 în Seria C3

  • 29 octombrie 2016 la 17:32
    Permalink

    Cu câte un gol primit în ambele reprize? Parcă spuneai că e vorba de minutele 56 și 85. Chiar nu mai înțeleg. E clar. Nu te mai chinui să scrii! E vremea murăturilor, a verzei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *