După egalul de la Folești, cu FC Băbeni, ”Ortacii” lui Tony Peștereanu au câștigat primul punct în acest sezon, în Superligă

1. Posada Perișani 27p; 2. Flacăra Horezu 21p; 3. Viitorul Dăești 21p; 4. Voința Orlești 14p; 5. Unirea Tomșani 14p; 6. Cozia Călimănești 13p; 7. FC Băbeni 11p; 8. CS Mădulari 10p; 9. FC Păușești Otăsău 9p; 10. FC Păușești Otăsău 9p; 10. Lotru Brezoi 3p; 11. Minerul Costești 1p.

Abia în runda a 10-a, gruparea primarului Tony Peștereanu a reușit să câștige primul punct din acest sezon de Superligă. Minerul Costești a terminat la egalitate, 4-4, meciul disputat la Folești, considerat pe teren propriu, cu FC Băbeni. Trupa din Costești va rămâne cu acest punct la finalul turului, pentru simplul fapt că în ultima etapă a primei părți a campionatului Superligii, Minerul Costești va sta. Derbiul rundei, meciul jucat la Călimănești, Cozia – Posada s-a încheiat cu victoria grupării antrenate de Mitică Teleșpan, echipă care s-a distanțat la 6 puncte de ocupanta locului secund, Flacăra Horezu, grupare care deși a stat în această etapă a rămas pe locul secund, la egalitate de puncte cu dăeștenii lui George Popolan. Aceștia au câștigat la Păușești Otăsău, dar au un golavaraj mai slab ca horezenii. La Tomșani, pe ”Stadio Comunale”, gruparea președintelui Mihai Diaconescu a oferit o adevărată demonstrație de forță, câștigând cu un categoric 7-2 disputa cu echipa vânătorului – primar Daniel Dimulescu, CS Mădulari.

 

Rezultatele etapei

 

Minerul Costești – FC Băbeni 4-4;

FC Păușești Otăsău – Viitorul Dăești 1-4;

Unirea Tomșani – CS Mădulari 7-2;

Cozia Călimănești – Posada Perișani 1-3;

Lotru Brezoi – Voința Orlești 0-10;

Flacăra Horezu a stat

1. Posada Perișani 27p;

2. Flacăra Horezu 21p;

3. Viitorul Dăești 21p;

4. Voința Orlești 14p;

5. Unirea Tomșani 14p;

6. Cozia Călimănești 13p;

7. FC Băbeni 11p;

8. CS Mădulari 10p;

9. FC Păușești Otăsău 9p;

10. Lotru Brezoi 3p;

11. Minerul Costești 1p.

 

Etapa viitoare (ultima din tur):

 

FC Băbeni – FC P. Otăsău;

CS Mădulari – Flacăra Horezu;

Posada Perișani – Unirea Tomșani;

Voința Orlești – Cozia Călimănești;

Viitorul Dăești – Lotru Brezoi;

Minerul Costești stă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *