Raed Arafat iritat de moderatoarea de la TVR 1

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a fost aseară invitatul Emmei Zeicescu la emisiunea „Perfect Imperfect” de la TVR 1, iar aproape de finalul emisiunii, Arafat şi-a smuls lavalieră şi a părăsit studioul.

Oficialul s-a enervat după ce moderatoarea l-a întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze. Raed Arafat a mai răspuns şi la întrebări legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni şi incendiul din Colectiv.

„Emma Zeicescu: Aţi luat vreodată în calcul să demisionaţi?

Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevat am greşit că să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit? Nu am greşit într-o intervenţie care se face că oriunde. Va aduc o mie de oameni din afară să va spună că nu am greşit. Dacă dumneavoastră vreţi şi experţii vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva.

După acest răspuns, Arafat a spus că îşi cere scuze, dar el trebuie să plece, adăugând că Realitatea TV s-a mutat la TVR. În emisiune s-a aflat şi Bogdan Oprită, medic şef SMURD Bucureşti, potrivit sursei citate.”, scriu cei de la HotNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *