Iubitorii de animale din Vâlcea cer demiterea conducerii adapostului de la Feţeni

Cerem demiterea conducerii adăpostului Feţeni, deoarece atât administratorul, Viorela Buiculescu, cât şi tehnicianul şi medicul veterinar de acolo se fac responsabili pentru toate neregulile din adăpost, pentru animalele care nu primesc nici un tratament şi mor în chinuri groaznice, pentru faptul că se fură bani din adăpost, se arată în descrierea unei petiţii online initiate de iubitorii de animale din Vâlcea.

Demersul a plecat de la cazul câinelui AMIR.

“Amir este un câine cu stăpân şi microcipat, a ajuns în adăpostul public Feţeni vineri 28 octombrie unde i s-a pus crotal şi a fost tratat ca un câine fără stăpân. Nu a fost verificat nici o clipă de microcip şi nu au fost anuntaţi proprietarii. Cunoştiinţe de-ale stăpânilor i-au anunţat că acest câine este în adăpostul public, însă, în weekend, li s-a interzis să meargă să-l ia pe motiv că trebuie să fie medicul veterinar acolo pentru a putea fi ridicat animalul, chiar dacă era o revendicare şi nu o adopţie.

Luni, 31 octombrie, stăpâna a fost după Amir dar el nu mai e de găsit!!! Explicaţia primită de proprietarul animalului a fost că: a scăpat peste noapte!”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *