Dacă încă n-ați aflat, vă spunem noi: HCM Rm. Vâlcea a bătut la Galați și a urcat, de moment, pe locul 3 în Liga Națională

Cu doar 13 jucătoare pe bancă, dintre care trei au fost portari, HCM Rm. Vâlcea a gestionat bine meciul de la Galați, cu nou-promovata Danubius Galați și a câștigat trei puncte care au urcat-o, cel puțin de moment, pe locul 3 în Liga Națională de handbal feminin.

Pe final, câștig de cauză a avut experiența

La jumătatea primei reprize, gazdele conduceau cu 9-6, însă cu patru minute înainte de pauză, Vâlcea avea un gol avans, 12-11 (marcatoare ani senocico). Până la pauză se face 14-12 pentru formația vâlceană, echipă care și în debutul părții secunde punctează pentru 15-12. Gazdele revin, apoi și egalează la 16, însă finalul meciului aparține oaspetelor. Acestea, cu 5 minute înainte de final, aceau un avans de două goluri (22-20) și, deși au avut un om în minus, au știut să țină de scor și să câștige cu 23-21.

Beleska, principala marcatoare a Vâlcii

În acest meci, gazdele au beneficiat de opt aruncări de la 7 metri, șapte dintre acestea fiind transformate de macedoneanca Livinichi, una fiind apărată de Vălean, cu două minute înainte de final. HCM a avut trei aruncări de la 7 metri, toate transformate de Beleska. De altfel, aceasta a fost principala marcatoare a HCM-ului, cu 5 reușite (3 din 7 metri). Au mai înscris, pentru HCM, Ana Maria Simion – 4g, Vizitiu – 4g, Senocico – 3g, Gavrilă – 3g, Adespii – 2g, Safta – 2g.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *