Cu gol primit în minutul 94, din penalti, ”municipalii” pierd în Zăvoi, cu Sepsi sf. Gheorghe și par victimne sigure, etapa viitoare, în deplasare, cu liderul, Juventus București

După eșecul din runda trecută, 1-3, la Afumați, CSM Rm. Vâlcea a pierdut disputa de pe teren propriu, 0-1, în Zăvoi, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Gruparea vâlceană a rămas cu 16 puncte, a rămas pe locul 12 în clasamentul ligii secunde și va juca, etapa viitoare, la București, cu Juventus, liderul seriei, iar vâlcenii par a fi ”victime sigure” în disputa cu formația lui Daniel Oprița.

Vâlcenii au jucat 80 de minute în 10

Vâlcenii au început cu stângul meciul contra grupării din Sf. Gheorghe. Încă din minutul 11, gruparea luji Ionel Gane a trebuit să joace în 10 după eliminarea lui Neag. Mijlocașul vâlcean a primit primul galben, în minutul 8, după ce a oprit un contraatac, iar pe al doilea pentru un fault dur la mijlocul terenului asupra lui Ene. Cu toate că erau în 10, vâlcenii puteau deschide scorul în minutul 22: gafă mare Damian, care reia cu capul spre propriul portar, Geantă ajunge primul la minge şi încercă lobul, dar Nuczuly se întinde şi agaţă balonul. În decurs de 10 minute, pe final de primă repriză, portarul gazdelor se evidențiază și păstrează poarta intactă. Mai întîi, în minutul 35, portarul venit împrumut în Zăvoi de la Dinamo boxează o minge până la Plămadă, atacantul oaspeţilor reia cu capul din 12 metri, dar peste poartă. Apoi, în minutul 44, același Muțiu iese bine şi respinge un contraatac al oaspeţilor.

Oaspeții dau lovitura în prelungiri

Partea a doua e una de luptă, fără prea multe faze de poartă. În minutul 82, însă, se restabilește egalitatea numerică pe teren: este eliminat şi Burlacu, cel care primeşte al doilea galben pentru un fault tare pe partea dreaptă, cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar de joc, centralul Florin Miron, din București, mai trimite un jucător de la oaspeți la cabine: Intrare criminală a lui Huiban în jumătatea vâlceană şi mijlocaşul oaspeţilor primeşte direct roşu. Și când meciul părea că se îndreptă spre un egal, oaspeții dau lovitura. În minutul 4 de prelungire, Buşu blochează cu mâna o centrare şi se dictează penalty pentru Sepsi. Daniel Ene înscrie de la punctul cu var cu un şut plasat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *