”Municipalii” lui Gerry Gane au fost egalii liderului ligii secunde, Juventus București

Deși a avut o comportare oscilantă în etapele scurse până acum în campionatul ligii secunde, CSM Rm. Vâlcea a avut o comportare bună în meciul disputat week-end-ul trecut în Capitală, cu liderul seriei, Juventus București. Sunt primele două puncte pierdute de juventiștii din Capitală în campionat, până acum.

Urmează, în Zăvoi, meciul cu Olimpia Satu Mare

Gruparea antrenată de Ionel Gane (foto) a reușit să țină în șah liderul seriei. Deși a jucat pe teren propriu, echipa fostului stelist Daniel Oprița a făcut doar un egal fără goluri, 0-0, acasă, cu ”municipalii” lui Gane. Astfel, vâlcenii mai adaugă un punct la ”zestrea” avută până la ora disputării acestui meci, face acum 17 și-și consolidează poziția a 12-a în clasament. Etapa viitoare, în Zăvoi vine Olimpia Satu Mare, echipă care în această rundă a învins, pe teren propriu, Chindia Târgoviște.

Aparat performant pentru pregătirea portarilor

De câteva zile CSM Rm. Vâlcea beneficiază de un aparat brevetat de antrenorul de portari de la Juventus Torino (Filippi), care de altfel îi și poartă numele. Aparatul, care a ajuns pe mâna unui profesionist, Robert Tufisi, a reușit să crească eficiența portarilor din Serie A cu peste 20 la sută. Invenția mai este folosită în acest moment în Romania de un singur club, Dinamo Bucuresti. Astfel, pregătirea portarilor de la CSM Râmnicu Valcea continuă să fie la nivel înalt, iar Robert Tufiși este cât se poate de optimist: „Îi mulțumesc lui Laurentiu Brănescu, cel care ne-a ajutat să fim în acest club select, alături de Dinamo București, care beneficiază de acest aparat select și foarte eficient. Sunt convins că în scurt timp, de la Vâlcea va pleca un nou Brănescu.”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *