Tadici ne-a dat ”cu sala-n cap”: HC Zalău câștigă fără drept de apel, în Polivalentă, disputa cu HCM

”Umflat în pene” după victoria ”de excepție” obținută de echipa pe care (deocamdată) o coordonează, ”genialul” antrenor Constantin Ștefan a trebuit să accepte că mai are mult până să-l ajungă pe profesorul Gheorghe Tadici. Chiar în Polivalentă, deși s-a agitat ca un leu în cușcă, Ștefan a trebuit, la finalul meciului cu HC Zalău, să accepte că Tadici ne-a dat cu terenu-n cap! După ce au condus chiar și cu 7 goluri avans, zălăuancele au câștigat la Vâlcea la o diferență de 4 goluri, 29-25 și au trecut peste fetele noastre în clasament (am căzut pe 7, în timp ce Zalăul a urcat pe 4).

La interviurile de după meci, toată lumea a văzut un ”discurs” tras parcă la indigo al antrenorului de la Vâlcea (știam că întâlnim o echipă aflată în creștere de formă, n-am mai avut apărarea pe care am avut-o la Galați, nici poarta nu ne-a prea ajutat…bla…bla), frate, când îl auzeai vorbind așa de frumos, parcă te ”impresionai”, mai, mai să-ți dea lacrimile, ce mai!

Și, după cum se vede treaba, ”e șanse” ca HCM-ul să mai cadă în clasament, după meciul viitor, pentru că e greu de crezut că echipa vâlceană ar putea să câștige la Bistrița.

Până atunci să rămânem ”încrezători” că domnul Ștefan va duce echipa, la finalul acestui sezon, în Cupele Europene…

Alooo, hai să redevenim serioși…am cam luat-o razna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *