300 de milioane de lei vechi, racordarea la gaz a plitei de la Căminul Băbeni

Discuţii aprinse în şedinţa Consiliul Judeţean Vâlcea din cauza proiectelor nefinalizate. Bucătăria Căminului de la Băbeni a fost dotată cu trei ani în urmă cu aparatură nouă, printre care şi o plită ultraperformantă, dar nefuncţională, tot din cauza lipsei de fonduri.

Conducerea Consiliului Judeţean a rămas fără bani exact în momentul racordării la conducta de gaz metan. Suma necesară pentru acest racord este astronomică… 300 de milioane de lei vechi.

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a precizat că va face racordul chiar dacă instituţia se află într-o situaţie financiară delicată.

„Ştiu că aceste dotări au fost făcute demult, ştiu că şi copiii de acolo au nevoie de o masă caldă, dar la fel de bine ştiu că avem o plită pe care nu putem să o folosim. E ceva de neimaginat. Racordarea acelei plite la conducta de gaz metan ne costă 300 de milioane de lei vechi. Directorul centrului mi-a cerut acordul să cumpere una electrică şi l-am refuzat. Acea plită va fi racordată la gaze. Sunt puţine restaurante în oraş care deţin aşa ceva şi nu renunţăm la ea.”, a precizat Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *