Dosiri de acte la CJ Vâlcea?

Mihalache a răspuns acuzaţiilor aduse tot cu o acuzaţie. Acesta a declarat că a depus rapoartele cu pricina, dar că acestea au fost dosite de angajaţii instituţiei sau trecute intenţionat cu vederea de către conducerea CJ.

„S-a spus aici de către domul Gheorghe Mihăilescu că nu am depus rapoartele lunare, este total neadevărat. Am depus trei rapoarte la registratura CJ. La fel, domnul Mihăilescu spunea că suntem pe deficit, total neadevărat. Renegocierea contractelor cu Oltchim şi Soda ne-a adus un profit de aproximativ 34 milioane de lei vechi. Prin reorganizarea activităţii, a forţei de muncă am mai obţinut 15 milioane de lei la fondul de salarii.

La sfârşitul acestei luni vom avea un plus de aproximativ 3, 4 milioane de lei….”, a afirmat fostul administrator special

După câteva runde de discuţii în contradictoriu privind rapoartele depuse sau nedepuse, un lucru a ieşit în evidenţă… administratorul spe­cial nu şi-a încasat indemnizaţia… adică aproximativ 40 de milioane lei vechi, pe lună. Timp de şase luni, Misu Mihalache a făcut voluntariat la CET Govora. Rapoartele fiind neavizate, indem­nizaţia nu a putut fi ridicată.

Mihalache a fost schimbat prin vot secret cu Ştefan Prală, tot un liberal, dar din tabăra lui Mircia Gutău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *