Pensionarii din armată, reactivaţi de primarul Râmnicului

Primarul Mircia Gutău s-a ţinut de cuvânt… a reactivat Poliţia Locală şi societatea Pieţe Prest cu pensionari. Dumitru Ţîrdea şi Cristi Degeratu, ambii pensionari din armată, au ajuns consilierii de imagine ai societăţii, la cererea primarului Mircia Gutău.

Nu ştim cum ar putea cei doi să dreagă imaginea societăţii în condiţiile în care majoritatea gafelor sunt comise de primar, nu de directorul societăţii Pieţe Prest.

La Poliţia Locală avem tot un pensionar, pe Rândunel Bădescu, care a trecut probele de rezistenţă dar în alt domeniu, că la alergat e puţin probabil.

Oricum, omul e foarte activ… pe telefon, îşi sună subalternii din cinci în cinci minute să vadă dacă-şi fac rondul. Tineretul patriei stă și așteaptă să-și înceapă activitatea profesională după plecarea forțată a pensionarilor aflați în grațiile edilului-șef.

Tot la Pieţe Prest, directorul tehnic numit de Mircia Gutău, Popescu Adriana,  conduce societatea în locul directorului Mihail Tăbârcă, în funcţie de directivele trasate de edilul oraşului. Surse din cadrul societăţii susţin că doamna nu iese din cuvântul edilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *