Un bărbat, din Horezu, va executa 2 ani şi şase luni închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni

Un bărbat de 46 de ani, va executa 2 ani şi şase luni închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni pentru comiterea unei infracţiunii de ultraj, aflându-se în perioada de încercare.

 

Magistraţii Judecătoriei Horezu au decis contopirea pedepselor cu suspendare şi au  emis  mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat  de 46 de ani pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi şase luni închisoare.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că,  în  cursul lunii martie 2015 a comis infracţiunea de ultraj, distrugând  autovehiculul, proprietatea personală, a unui poliţist, care l-ar fi sancţionat contravenţional.

Întrucât acesta se sustrăgea de la executarea mandatului, la data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale l-au identificat pe condamnat pe raza oraşului Berbeşti.

Acesta a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni pentru executarea pedepsei.

Un comentariu la „Un bărbat, din Horezu, va executa 2 ani şi şase luni închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni

  • 18 noiembrie 2016 la 15:38
    Permalink

    Femeia de serviciu de la scoala din Tomsani ,jud Valcea ,vinde laptele copiiilor.copii primesc lapte o data pe saptamana.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *