Cum îi vede un candidat USR pe români: „Românul e o fiinţă înapoiată, un mamifer biped, orientat împuţit şi bun de nimic, pentru care contează doar nevoile primare”

dragos-ioan-costeUn tânăr liberal, actual candidat USR la Senat în filiala Ilfov, scria în 2013, un mesaj în care cerea schimbarea, dar în termeni extrem de duri, criticând românii cărora astăzi le cere votul. Întâmplător, mesajul era publicat pe grupul „Mișcarea Populară”.

Iată ce scris Dragoș Ioan Coste: 

„România – o cumetrie generalizată. O ţară care trăieşte încă în Evul Mediu, pe vremea boierilor, moşierilor. Suntem în urmă cu 300 de ani faţă de restul planetei. Suntem nişte primitivi, nişte troglodiţi. Vai şi amar. Şi asta nu e doar în politică ci şi în viaţa de zi cu zi.

Românul e o fiinţă înapoiată, care trăieşte încă după regulile şi mentalitatea de acum sute de ani, numindu-le „tradiţii şi obiceiuri” şi respectându-le până şi în ziua de azi. E un mamifer biped pentru care contează doar nevoile primare. Un animal habotnic şi hulpav. Până şi puţinii care au o sclipire de educaţie şi nu sunt total agramaţi (aşa cum sunt 80 la sută dintre absolvenţii de studii „superioare” – care în mod normal nu ar fi trebuit să ajungă nici măcar la liceu) se „trag” tot din familii în care barbarismele de genul mersului la popa şi pupatul moaştelor, nunţile, botezurile şi înmormântările tipice de neam prost, lipsite de orice fel de bun-gust şi decenţa, ascultatul manelelor şi popularei, înfulecatul de mici şi bere, preacurvitul şi violenţă fizică, macismul şi prostia brută – sunt încă regăsite. Unii promovează aceste tare ereditare româneşti sub numele de „conservatorism”, asigurându-ne de credibilitatea unui aşa-zis model civic iudeo-creştin european. Ce cretinisme! Ce dobitoci ne conduc! Avem nevoie de schimbarea din temelii a sistemului legislativ, îndeosebi pe partea de justiţie, educaţie şi economie.

Avem nevoie reală de reintroducerea pedepsei cu moartea pentru evaziune fiscală în formă agravată. Ce-mi pasă mie de talentele şi virtuozitatea unor neica-nimeni, foşti strungari, maiştri şi alte săracii care din foşti membri PCR au ajuns boieri pe plantaţia de negri a României? Ce-mi pasă mie, ca cetăţean, de „interesele de partid” al unor curve şi al unor frustraţi bolnavi de Dunning-Kruger? Vreţi schimbare cu adevărat? Lăsaţi centrismele care înseamnă „vă aburim în moderaţie” şi asumaţi-vă brutalitatea curăţeniei generale. Nu vă pricepeţi cum să spuneţi că într-o lume civilizată şi corectă dpdv politic nu puteţi trimite în puşcărie sau la moarte parlamentarii?

Reinstauraţi securitatea, staţi cu ochii pe ei ca pe butelie! Ne-am săturat de închisoare cu suspendarea, de pedepse de 2 ani de puşcărie, de neconfiscarea averilor. Nu aveţi dovezi? Introduceţi legea responsabilităţii parlamentare. Dacă după 4 ani nu ai făcut ce ai promis – la puşcărie alţi 4 ani. Redeschideţi dosarul Revoluţiei, analizaţi fiecare zi, lună şi an postdecembriste, vedeţi cine a furat. Bagaţi-i pe toţi la muncă silnică, construiţi penitenciare noi, că e nevoie, în ţara unde toată lumea FURĂ şi ulterior se scuză că „salariile sunt mici”, „nu am parte de atenţie dacă nu dau spaga”, „nu am ce face că îmi mor copiii de foame”, „fur software pentru că nu am variante mai bune”.

Explicaţi-i românului, acestui orientat împuţit şi bun de nimic, că dacă doar cu forţa şi cu ameninţările se poate schimba situaţia, sunteţi dispuşi să o faceţi. Poporul vrea sânge, vrea responsabilitate, vrea mişcări tectonice în politică, vrea oameni pricepuţi, curajoşi, inteligenţi şi mai ales cu viziune şi potenţial coagulator al maselor”.

11 comentarii la „Cum îi vede un candidat USR pe români: „Românul e o fiinţă înapoiată, un mamifer biped, orientat împuţit şi bun de nimic, pentru care contează doar nevoile primare”

 • 21 noiembrie 2016 la 10:53
  Permalink

  un individ ordinar, o latura, un boschetar care daca’l pui sa conceapa o fraza o ia cu „copy paste” de pe net pentru ca nu stie bine sa scrie! o scursura care merita un cap in gura! marsh in piz..ma-tii, derbedeule!

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2016 la 11:57
  Permalink

  Ba prietene, am impresia ca ai ajuns la mila(si votul) nostru. Dai si tu un mic si-o bere, mergi la paranghelie cu manele sa joci giamparale, sa ne-o tragem la intamplare cu fufele, si dupa merem la Bisearica sa juri pe Biblie in fata popii, ca ai ajuns pe lista sorosista a lu’Neicusioru si a fufei Clotilde pe bune si fara dai o spaga? Te bagi?

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2016 la 12:13
  Permalink

  Sa ii fie rusine ca uita de unde a plecat! Parinti lui nu sunt romani? Posibil ca ceea ce exprima a vazut in propria familie !!!!!

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2016 la 12:39
  Permalink

  Are dreptate dar tot nu votez fiindca politica nu e calea pe care se va schimba Romania. Nu vad cum ar putea cineva singur schimba Romania ca politician

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2016 la 18:07
  Permalink

  De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Atunci de unde sa-i cerem minte astuia?
  izolati-l pe o insula pustie cu toate cele necesare traiului, dar sa nu sa se amestece cu ceilalti oameni… e bolnav rau, bietul, e de plans!

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2016 la 18:46
  Permalink

  Subscriu. Are perfecta dreptate. Degeaba va infoiati, a facut o sinteza a societatii in care traiti. Daca nu va conviine, uitati-va in jurul vostru sau macar in oglinda.

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2016 la 19:11
  Permalink

  Chiar daca baiatul asta foloseste cuvinte foarte dure la adresa romanilor,inainte de a sarii la beregata lui,ar trebui sa ne intrebam cam cata cultura are un popor din care 45% isi doreste in fruntea tarii o gasca de hoti si corupti care a devalizat tara asta si inainte,dar mai ales dupa schimbarea de garda din 89?! Fanatismul religios (cu pupatul de moaste,taratul in coate si genunchi,cozile imense pentru asa-zisa apa sfintita etc.!) tine foarte multi romani in bezna necunoasterii,dar cred ca avem si cele mai „colorate” injuraturi la adresa Celui de Sus din toata crestinatatea!!

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2016 la 19:13
  Permalink

  Mă,bou cretin,mai prost decât prevede legea,cine dracu ţi-a dat ţie dreptul să caracterizezi
  românul,spurcând tot ce are mai bun ca naţie-tradiţia.Orice ţară are o tradiţie pe care o afişază
  cu mândrie.Poţi fi acuzat de anti-naţionalism,dar la cât eşti de prost,nici nu ştii asta.Oameni ca tine
  ar trebui împuşcaţi în Piaţa Revoluţiei pentru inepţiile pe care le spui.Tu nu ai ce căuta în această
  societate.Treci la coada vacii şi lasă acei oameni patrioţi şi şcoliţi să ţie frâele ţării în mîini .

  Răspunde
 • 22 noiembrie 2016 la 4:55
  Permalink

  „…Poporul vrea sânge, vrea responsabilitate, vrea mişcări tectonice în politică, vrea oameni pricepuţi, curajoşi, inteligenţi şi mai ales cu viziune şi potenţial coagulator al maselor.”
  Dupa cum ai descris pana in final „poporul”, ca fiind format din cea mai retardata forma sociala posibila: cetateanul roman, ma intreb tu cam ce reprezinti cand ne ceri votul ?…
  Da.mi voie sa.ti spun ca, pe langa simptomele de sociopatie pronuntata cu tendinte naziste, suferi de analfabetism functional daca tu (nu) intelegi ca (nu) este posibil sa ceri celor pe care i.ai caracterizat sa te voteze si astfel sa se intoarca impotriva lor. Daca te.ai referit la exceptii atunci crede.ma pe cuvant, fiindca probabil nu poti sa intelegi, nu poti numi popor exceptiile, probabil alti sociopati ca tine.

  Răspunde
 • 22 noiembrie 2016 la 17:05
  Permalink

  Doar o noua revolutie ar putea schimba soarta Romaniei si va fi pe deplin justificata ,ca tot spuneam la Vocea Americii si Radio europa Libera ca in Romania trebuiau sa dispara toti securistii dupa revolutie insa vocile noastre au cazut in urechi surde, pacat, citeva generatii vor fi sacrificate pentru un viitor mai bun..sau…la arme cu mic cu mare si atunci sa vedem cum mai ranjeste dobitocul de Basescu !!!

  Răspunde
 • 22 noiembrie 2016 la 18:27
  Permalink

  Bravo Coste ,ma bucur ca ti-ai facut portretul !! O sa vezi la vot cate mamifere te vor vota !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *