Șase …. vine Vița de Vie la Vâlcea

Sâmbătă, de la ora 21.00, în Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea, formația Vița de Vie lansează Șase (+), prima parte a albumului Șase/Șase.

„Șase/Șase este spart în două albume. Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor: Luna și noi, Pe plaja-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) și este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur”, declara Adrian Despot, pe pagina de facebook a formației.

Printr-o coincidență, sau nu, concertul de la Râmnicu Vâlcea este al șaselea al turneului național și conform reprezentanților Aby Stage Bar este unul dintre cele mai așteptate concerte din 2016.

Adi STROESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *