Annabella A-Z din 24 noiembie și în Horezu!

Annabella, reţeaua 100% românească, aduce clienţilor săi din Horezu, începând de joi, 24 noiembrie 2016, conceptul de magazin: Annabella A-Z.

Situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 28, magazinul are o suprafaţă de expunere de 800 m2 şi parcare proprie.

„După Râmnicu Vâlcea și Brezoi, Annbella A-Z, a ajuns şi în Horezu. Ne bucurăm că acum putem să oferim şi clienților din Horezu o mai bună experienţă de cumpărare, servicii de calitate și diversitate într-un spaţiu adecvat, construit după standarde moderne de retail. În acelaşi timp ne mândrim că echipa Annabella are noi membrii, alăturaţi nouă prin locurile de muncă proaspăt create”, a declarat Dan Mutu, director general Annabella.

Annabella A-Z aduce clienţilor din Horezu o gamă mai largă de produse, raioane cu tradiţie, dar mai mari şi mai bine aprovizionate, ca cel de legume şi fructe proaspete  sau cel de vinuri; dar și raioane noi ca cel de patiserie cu produse proaspăt scoase din cuptor.

Zona de vânzare asistată este una aparte, unică, unde vă aşteptăm cu o mare varietate de brânzeturi fine, mezeluri şi produse din carne proaspătă.

Annabella Zilnic, marcă proprie Annabella, este prezentă de la conserve de legume şi fructe, lactate şi produse de bază, până la produse de îngrijire a casei, toate la cele mai bune preţuri din gamă.

Annabella A-Z Horezu îşi aşteaptă clienţii de Luni până Sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi Duminică de la 7:00 la 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *