Hai că ne-am scos…

Dacian Cioloș, o adevărată comoară la uşa guvernului, se reinventează zilnic. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj populist  de o greţoşenie greu de imaginat pentu un technocrat, un mesaj ce se dorea a fi un atac “dur” la adresa Luceafărului pesedist, Liviu Dragnea.

Noroc că alegătorii români au stomacul rezistent şi nu fac uşor toxiinfectii alimentare.

Premierul susţine că guvernul său technocrat sprijină justiţia să-şi facă treaba… Nu ştim la treaba cui făcea referire pentru că nu a exemplificat…

”Constat ca aveți tendința să sădiți teama și îndoiala în sufletul oamenilor, ca să vă cățărați apoi pe fricile lor în bătălia electorală. Mă abțin să interpretez declarațiile dumneavoastră despre “dreptate până la capăt”. Vă asigur însă că acest guvern sprijină Justiția să-și facă treaba, tocmai pentru ca tentativele de intimidare să nu-și mai aibă locul într-o campanie electorală. Eu cred ca a venit vremea ca, în loc de teamă și ură, liderii acestei țări să sădească încredere și optimism că se poate și altfel: fără minciună, fără populism, fără corupție. Îndrăzniți să credeți și dumneavoastră, domnule Dragnea”, a scris Cioloș pe Facebook.

Românii trăiesc bine, dar nu-şi dau seama din cauza lui Dragnea, care le tot reaminteşte că trăiesc din ce în ce în mai prost, deşi economia duduie.

Păi sa vedem şi cum o sprijină Dorin Cocoş, mafiotul personal al lui Traian Băsescu. A luat 2 ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, pentru un prejudiciu de 9 milioane de euro, iar un profesor a luat 5 ani pentru luare de mită de 800 de euro.

Mai elocvent de atât nici nu se poate…

Luceafărul susţine  că nu vrea să intre într-un dialog cu premierul pe reţelele de socializare pentru că e un duplicitar.

„Eu nu intru în dialog pe Facebook cu premierul Dacian Cioloş, nici măcar nu a răspuns la ceea ce am cerut eu, n-are nicio treabă Guvernul cu softul de la AEP, respectiv cu ceea ce am solicitat noi la BEC. În schimb ne cere să avem încredere în Dacian Cioloş. Eu nu mai am încredere. Este acelaşi om care a spus că rămâne tehnocrat şi nu intră în politică. A intrat în politică. Acelaşi om care a spus că nu se implică în campania electorală şi este implicat până în gât în campania electorală. Deci, un om duplicitar şi care a minţit nu mai poate prezenta încredere. Dar nu e vorba de persoane, aici e vorba de nişte solicitări fireşti, corecte, din partea mea pentru toate partidele, pentru ca absolut toată lumea să asiste la un proces electoral, un proces de vot şi de repartizare a mandatelor şi de numărare a voturilor foarte transparent. De ce îi deranjează? (…) Ceea ce postează Dacian Cioloş pe Facebook nu mă interesează. Am înţeles că domnul Muhuleţ, cu totul întâmplător PNL, va rămâne preşedinte acolo interimar, pentru că a apucat să fie desemnat de doamna Pătru, înainte (n.r. de arestare), să o reprezinte cât nu este acolo”, a afirmat preşedintele PSD.

Jocul murdar aruncat pe piaţa media de cei doi actori principali, omul liberalilor şi li derul PSD, nu mai surprinde pe nimeni.

Băieţii au anunţat, încă de la descălecarea tehnocraţilor la Palatul Victoria, că în viitorul mandat, România va fi condusă de un Guvern de Uniune Naţională numit, avizat şi parafat de capii UE.

Adică băieţii vor pune mână da la mână pentru jefuirea naţiei române. Reţeta a fost anunţată, petardele din campania electorală sunt simple focuri de artificii menite să mimeze muşchii inexistenţi ai lui Cioloş şi caracterul pervers al lui Dragnea.

O combinaţie cianurotică, care va îngropa România încă patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *