Lipsa banilor a făcut ca lucrările de alimentare cu apă, la Pesceana, să fie sistate

Datorită faptului că nu sunt bani, la Pesceana s-au sistat lucrările de alimentare cu apă. „Nu mai avem bani pe OG 28, dar lucrările s-au executat în proporţie de 80 la sută.

Aşteptăm să fie validat următorul guvern. În urma alegerilor ce vor avea loc în decembrie. reţeaua de alimentare cu apă cuprinde 17,2 km şi vom mai face o extindere, prin ADI Apă Vâlcea, o lungime de 17 km, astfel că atunci toate satele din Pesceana vor avea apă potabilă ce va fi distribuită prin reţeaua publică de alimentare”, a declarat primarul localităţii, Ion Vasile.

Acesta mai spune că au fost recepţionate deja podurile ce au fost reabilitate cu bani pe care administraţia de la Pesceana i-a primit pe situaţii de urgenţă. Cele două poduri reabilitate sunt situate în satul Ursoaia, unul la kilometrul 0-500, celălalt la kilometrul 0-800.

Vasile anunţă că, până acum, la Pesceana au avut loc doar 4 cununii civile. „Tinerii pleacă în continuare la muncă afară, unii câteva luni, alţii pe o perioadă mai lungă de timp”, mai spune Ion Vasile.

Ionel Gerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *