Victor Ponta: „Un guvern PSD-PNL ar fi un coșmar cu repetiție pentru România”

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj privind o viitoare alianță de guvernare PSD-PNL:

„Dacă în Decembrie după alegeri am avea un guvern PSD-PNL ar fi un coşmar cu repetiţie pentru România, o trădare a tuturor celor care ne vor vota şi o condamnare la scandal şi eşec politic!

Am trăit momentul Decembrie 2008 şi cred că a fost pentru PSD o uriaşă eroare / o cădere în capcana perversă întinsă de Băsescu (în acest caz nu dau vina pe Mircea Geoană deşi ca lider putea să facă mai mult, dar am fost o majoritate în CEX-ul PSD care am votat şi care nu am văzut pădurea din cauza copacilor!!), dar trebuie să înveţi din propriile greşeli şi să nu le repeţi!

În acesta toamna am fost convins că PSD nu va repeta greşeală din 2008 (altfel nu aş fi candidat în alegeri pe lista PSD şi nu aş fi făcut campanie) / votul unanim din CEX-ul de la Tulcea şi poziţiile clare exprimate public şi repetat de Liviu Dragnea pentru mine au fost necesare şi suficiente!

Dacă PSD va câştiga alegerile trebuie să guverneze cu Prim-Ministrul şi Programul nostru de guvernare (care este exact opusul PNL) dacă nu avem voturile oamenilor mergem în Opoziţie şi ne pregătim mai bine pentru următoarea confruntare electorală! Voinţa românilor trebuie respectată însă – oricare va fi!

Klaus Iohannis însă nu a învăţat nimic din greşelile lui Băsescu din 2008-09 şi le plagiează cu încăpăţânare „pas cu pas” / a uitat că Băsescu a respins numirea sa ca Prim-Ministru deşi el era propunerea unei clare majorităţi parlamentare / a uitat că Băsescu a forţat „Guvernul Lui – Emil Boc” şi a dus țara în catastrofă / a uitat că şi Băsescu se folosea de dosare penale contra adversarilor politici şi aşa a construit un Sistem abuziv care acum îl devorează / a uitat că atunci când vrei să faci pe placul străinilor împotriva românilor sancţiunea vine mai repede decât te aştepţi!

Nici PNL nu a învăţat nimic din greşelile făcute de PDL, şi acum le repetă / nu au candidaţi proprii pentru funcţiile guvernamentale şi acceptă umili orice persoană sau idee impusă de Cotroceni / nu au Program de guvernare şi se alătura ridicol la orice idee banală sau stupidă a lui Dacian Cioloș / suportă orice umilinţă de la Cioloș sau USR crezând că Sistemul care îi sprijină pe aceştia îi va proteja şi pe ei / sprijină de frică (nu din convingere) toate ideile care vin pe axa FMI-Bruxelles-Berlin-Iohannis-Cioloș, tehnocraţi deşi în privat înjura şi le consideră o catastrofă pentru România! Exact ca PDL în 2008-2012!

Orice guvernare PSD-PNL impusă de Sistem va fi o repetare a catastrofei din 2009-2011 şi va duce la o nouă explozie socială că cea din 2012! Aşa că nu trebuie să retrăim coşmarul!

Adriana, eu garantez că PSD nu vrea să repete coşmarul / tu poţi să bagi mâna în foc pentru PNL?”

2 comentarii la „Victor Ponta: „Un guvern PSD-PNL ar fi un coșmar cu repetiție pentru România”

 • 25 noiembrie 2016 la 13:13
  Permalink

  Puie monta!!! Nu te uitam Viorele !!! Sa nu te mai vedem la fata !!

  Răspunde
  • 25 noiembrie 2016 la 18:43
   Permalink

   Un mincinos ordinar,slab pregătit din toate punctele de vedere,lăudăros,bârfagiu,demagog ,etc,etc,.Ce făcea când mureau români,la accidentul din Muntenegru? Cu ce se ocupa,la accidentul din Apuseni ?In calitate de prim ministru,să nu știi ce înseamnă MTO căutând răspunsul în tavanul Cotroceniului ! Rușine !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *