CSM Rm. Vâlcea a câștigat greu (1-0) acasă, cu Unirea Târlugeni și termină turul pe locul 14

Portarul împrumutat de Dinamo la Unirea Târlungeni, Iustin Popescu a fost eroul meciului disputat în Zăvoi și câștigat greu, 1-0, de CSM Rm. Vâlcea cu gruparea ce-și dispută meciurile de pe teren propriu la Ștefănești. Popescu a scos de vreo patru ori în postură de 1-1 cu Bebe Vasile sau Mihai Dina și a mai parat alte câteva șuturi spre poarta sa, șuturi pe care puținii spectatori prezenți în tribune le-au văzut în plasă.

Iustin Popescu, omul numărul 1 al oaspeților

După un început bun al oaspeților, care au avut două acțiuni periculoase la poarta lui Căbuz, prin Pătrașcu și Voinea,gruparea lui Gerry Gane (foto) a preluat inițiativa și a ”asediat” poarta adversarilor. În minutul 21, Dina ratează incredibil din 10 metri, pentru ca Vasile să rateze în două rânduri la un interval de 3 minute. Cu 7 minute înainte de pauză se marchează cee ce avea să rămână singurul gol al meciului: a fost o gafă mare a lui Epaminonda Nicu, care, în postura de ultim apărător, este deposedat de Vasile, căpitanul CSM-ului rămâne singur cu Iustin Popescu, portarul oaspeţilor respinge până la Dina, care, din 10 metri, înscrie un un şut cu pământul. Un minut mai târziu, Bebe Vasile nu poate face 2-0, pentru ca Iusin Popescu să-l blocheze în minutul 41 pe Mihai Dina.

Urmează UTA Bătrâna Doamnă

În debutul părții secunde, Dina e servant pentru celălalt atacant al Vâlcii, Stoica, dar acesta e blocat din nou de Iustin Popescu. Urmează cea mai mare ocazie a oaspeților: în minutul 60, George Mihai şutează de la 30 de metri, profitând de ieşirea lui Căbuz şi Cristi Munteanu scoate de pe linia porţii. Oaspeții puteau egala și cu 6 minute înainte de final: lovitură liberă de la 25 de metri, Sin bate foarte bine şi mingea loveşte vinclul porţii lui Căbuz. ”Municipalii” termină turul pe un rușinos loc 14 în Liga a 2-a și joacă sâmbătă, de la ora 12, în Zăvoi, în prima etapă a returului, cu UTA Bătrâna Doamnă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *